Orosz nem érti Husztit: "Az akkori Fradi legjobban fizetett játékosa lehetett volna"

Az FTC vezérigazgatója nem érti a Vidi-játékos megnyilvánulását, hiszen a kilencedik kerületi klub konkrét ajánlatot tett a számára az ügynökén keresztül. Orosz Pál a fehérváriak ellen 20 ezer körüli nézőszámra számít, a derbin pedig telt házra.
Nyikes Zoltán 2019. április 20., szombat 12:37
Az FTC vezérigazgatója nem érti a Vidi-játékos megnyilvánulását, hiszen a kilencedik kerületi klub konkrét ajánlatot tett a számára az ügynökén keresztül. Orosz Pál a fehérváriak ellen 20 ezer körüli nézőszámra számít, a derbin pedig telt házra.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. április 20., szombat 12:37

Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál a klubhonlapnak adott interjújában beszélt a Vidi elleni szombati rangadó várakozásairól, a következő hetek rangadóiról, valamint kitért Huszti Szabolcs azon nyilatkozatára is, mi szerint a korábban Kínából hazatérő középpályás sosem kapott konkrét ajánlatot a Fraditól, nem ült le egy vezetővel sem tárgyalni a zöld-fehér klubtól.

„– Azért nem értem Huszti Szabolcs mostani megnyilvánulását, mert gondolom, pontosan tudja, hogy ügynökén keresztül a Ferencváros konkrét ajánlatot tett a havi fizetésére.

Ráadásul ennek az ajánlatnak az elfogadása esetén az akkori Fradi legjobban fizetett játékosa lehetetett volna.

Ezt az ajánlatot nem fogadták el. Válaszukat tudomásul vettük és mi ezt a történetet abban a pillanatban le is zártuk” – mondta Orosz Pál.

Olvastad már?
Huszti: "Nincs bennem hiányérzet, hogy nem jutottam ki a válogatottal az Eb-re"
A Mol Vidi középpályása elárulta, hogy nem kapott semmilyen ajánlatot a Ferencvárostól, amikor hazatért Kínából. A korábbi válogatott játékosnak nincs hiányérzete a válogatottal kapcsolatban, elégedett a pályafutásával.
Elolvasom

A vezérigazgató a Vidi elleni szombati rangadóval kapcsolatban hozzátette, egy 33 mérkőzésből álló bajnokságot sosem egyetlen találkozó dönt el, de természetesen nagyon fontos lesz a fehérváriak elleni mérkőzés, hiszen amennyiben győznek, újabb rendkívül fontos lépést tehetnek a 30. bajnoki cím felé.

„– Ezzel mindenki tisztában van, és ennek megfelelően készül az összecsapásra. Bárhogy is alakuljon azonban a mérkőzés, azután lesz még négy forduló, ahol szintén sorsdöntő pontokat lehet szerezni és hullajtani” – folytatta Orosz, majd az ezt követő hetek (Honvéd, Újpest, Debrecen, Puskás Akadémia) kemény összecsapásaira is kitért. – „Az biztos, hogy nagyon kemény mérkőzések várnak még ránk. De ennek kapcsán örömteli, hogy több olyan találkozóra is számíthatunk, ahol rengeteg szurkolónk buzdíthatja a csapatot.

A Vidi ellen 20 ezer körüli nézőszám  várható, az Újpest ellen gyakorlatilag szinte biztos a telt ház,

de a többi bajnokit is kiemelt figyelem övezi majd. Bízunk benne, hogy pazar hangulatú meccsek előtt állunk.”

Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz