Fotó: www.fradi.hu

Orosz a BL-sorsolásról: "Felesleges számolgatni" – előbb a máltaiakra koncentrálna

Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál értékelte a Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának sorsolását.
Csakfoci Admin 2019. július 22., hétfő 15:00
Fotó: www.fradi.hu
Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál értékelte a Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának sorsolását.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. július 22., hétfő 15:00

A csakfoci.hu is beszámolt arról, hogy a Ferencváros a máltai Valletta FC esetleges kiejtése esetén a horvát Dinamo Zagrebbel vagy a grúz Saburtaloval játszhatna majd a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében.

Az európai szövetség, az UEFA hétfői sorsolásán Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója képviselte a Ferencvárost, aki a sorsolás után a klubhonlapnak nyilatkozott.

A sorsolás után mindkét együttes képviselőjével találkoztam, mindketten óvatosak, de mi is azok vagyunk. Kaphattunk volna könnyebb, de nehezebb ellenfelet is, ám most még felesleges számolgatni, előbb a Valletta elleni párharcra, az első, szerdai mérkőzésre kell koncentrálnunk. Nem szabad lebecsülni a máltai csapatot sem, ne feledjük, az Európa Liga első selejtezőkörében a szintén máltai Gzira United kiejtette a Hajduk Splitet – mondta a FradiMédiának Orosz Pál.

Amennyiben a Ferencváros továbbjut, a következő körben idegenben kezdi a párharcot. Várhatóan augusztus 6-án vagy 7-én játsszák az első mérkőzést, a visszavágóra egy héttel kerül sor.

Olvastad már?
Megvan a Fradi következő ellenfele a BL-ben
Eldőlt, hogy a Ferencváros a máltai Valletta FC esetleges kiejtése esetén melyik csapattal játszhatna majd a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz