Nevet változtatott a Fradi stadionját üzemeltető ügynökség

A Groupama Aréna üzemeltetője, a globális sportmarketing ügynökség SPORTFIVE néven működik tovább.
Nyikes Zoltán 2020. május 28., csütörtök 21:11
A Groupama Aréna üzemeltetője, a globális sportmarketing ügynökség SPORTFIVE néven működik tovább.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. május 28., csütörtök 21:11

A mai napon a korábban Lagardère Sports and Entertainment néven működő globális sportmarketing ügynökség megváltoztatta a márka nevét SPORTFIVE-ra, miután a Lagardère Group-tól a H.I.G. Capital-nek eladásra került április közepén. A cég mostantól 75,1% -os részesedéssel rendelkezik - olvasható a sajtóközleményben.

A SPORTFIVE és a Ferencvárosi Torna Club továbbra is folytatja azt a sikeres együttműködést, mely az elmúlt 6 évben a stadion üzemeltetését jellemezte. A SPORTFIVE magyar menedzsmentje nem változik.

A SPORTFIVE a Groupama Aréna megnyitása óta két bajnoki címet és három Magyar Kupa győzelmet ünnepelhetett a Fradival. A stadion multifunkciós jellegét jól kihasználva az üzemeltető már több, mint 1000 vállalati rendezvényt csábított az elmúlt években az arénába.

“A Groupama Aréna üzemeltetőjeként immár 6 éve arra törekszünk, hogy a Fradinak megfelelő otthont biztosítsunk, mindeközben pedig kihasználjuk a multifunkciós stadionunk minden előnyét. Nevünk megváltoztatásával ezen törekvéseink nem módosulnak, továbbra is a partnereink legmagasabb szintű kiszolgálására törekszünk. A SPORTFIVE már ismert és elismert márka az európai sportpiacon, így büszkén mondhatom, hogy a nemzetközi csapat támogatásával további gyümölcsöző együttműködéseket építhetünk és innovatív fejlesztéseket hozhatunk az FTC és minden partnerünk számára” – mondta Igaz András a SPORTFIVE magyar leányvállalatának ügyvezetője.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz