NB I: Nem lesz Mindenszentek napján Vidi-Fradi - megvan a rangadó új időpontja

A két klub közös kérésére a MOL Fehérvár-Ferencváros rangadót november 1. helyett egy nappal korábban, október 31-én, 19.30 órakor rendezik meg.
Csakfoci Admin 2020. október 19., hétfő 18:24
A két klub közös kérésére a MOL Fehérvár-Ferencváros rangadót november 1. helyett egy nappal korábban, október 31-én, 19.30 órakor rendezik meg.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. október 19., hétfő 18:24

Október elején Székesfehérvár polgármestere, Dr. Cser-Palkovics András a közösségi oldalán bírálta a MOL Fehérvár FC–Ferencváros rangadó szervezési körülményeit, helyszínét és időpontját. Mint a bejegyzésében kérte, a mérkőzést ne Mindenszentek napján játsszák le a csapatok, mivel a MOL Aréna Sóstó szomszédságában három köztemető is található, így kegyeleti okokból és a várhatóan nagy forgalom miatt sem lenne szerencsés az időpont.

A mérkőzéssel kapcsolatban a két klub közös kérvényt nyújtott be a szövetség versenybizottságának, hogy a meccset szombaton rendezzék, az MLSZ pedig a hétfői napon elfogadta a változtatási kérelmet.

A két csapat így egy nappal korábban, október 31-én, 19.30 órától lép pályára az NB I 9. fordulójában.

- Sportnyelven szólva: győzelem. Nyert a józan ész és a kegyeleti jog. Mindenszentek napján és Halottak napján sem lesz labdarúgó mérkőzés a Sóstón. Biztosítva lesz tehát, hogy méltóságteljesen emlékezhessünk szeretteinkre a temetőkben. A Vidi-Fradi rangadó új időpontja október 31. 19.30. Köszönöm annak a rengeteg embernek, akik kommentjeikkel, üzeneteikkel, megosztásaikkal segítettek elérni a mérkőzés időpontjának megváltoztatását. Köszönöm a kluboknak, hogy készek és képesek voltak megállapodni. Köszönöm a szövetségnek, hogy ezt végül elfogadta. A Fradinak sok sikert kívánok a BL-ben, a bajnokin meg persze: HAJRÁ VIDI! - kommentálta a döntést a Facebook-oldalán Dr. Cser-Palkovics András.

A változtatás miatt az Újpest-MTK Budapest bajnoki időpontja is megváltozott, a fővárosi csapatok meccse vasárnapra került, amit 16 órától élőben közvetít az M4 Sport.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz