NB I: Minden a Fradi mellett szól - Rebrov elmondta, mi a legfontosabb

A ZTE és a Fradi vasárnap 17 órakor pótolja a második fordulóból elmaradt egymás elleni mérkőzését. Megszólalt a két vezetőedző.
Privacsek András 2019. szeptember 22., vasárnap 9:33
A ZTE és a Fradi vasárnap 17 órakor pótolja a második fordulóból elmaradt egymás elleni mérkőzését. Megszólalt a két vezetőedző.
Szerző: Privacsek András 2019. szeptember 22., vasárnap 9:33

Dobos Barna (ZTE): - Papíron minden a Ferencváros mellett szól: a kerete, a lehetőségei, az eredményeik, de azt megígérhetem, hogy mindent meg fogunk tenni a pályán, hogy ezt felborítsuk. Nagy öröm volt számunkra, hogy az eddigi meccseinken jelentős számú szurkolósereg buzdított minket, ezúttal pedig teltház lesz, ami óriási pluszt ad a csapatnak. Bízom benne, hogy egy igazi futballünnep lesz ma Zalaegerszegen, amiért mi a pályán próbálunk mindent megtenni. Bár a közvélemény az edzőket varázslóknak tekinti, az igazság az, hogy minden edzőnek időre van szüksége, hogy kialakítsa a saját játékát egy csapatnál, ez pedig azért különösen nehéz feladat, mert közben az eredményeket is szállítani kell. Már a télen elkezdtük a csapat építését és felkészítését az NB I-re, ennek a tudatos munkának az eredménye, hogy a vártnál gyorsabban felvettük az élvonal ritmusát. Látszik a csapaton a fejlődés, egyre több olyan taktikai elem rögzül és viszontlátható, amelyekhez idő kell. Az építkezés és a munka folyamatos, jelenleg viszont az az elsődleges, hogy minél több pontot gyűjtsünk az NB I-ben. (ztefc.hu)

Sergei Rebrov (FTC): - Biztos vagyok benne, hogy egy nehéz mérkőzés lesz, telt ház előtt játszunk majd, mind a két csapat és a szurkolók is nagyon várnak már erre a találkozóra. Számunkra most az a legfontosabb, hogy minél előbb regenerálódni tudjunk, hosszú nap volt a csütörtöki, pénteken pedig még egy hosszú repülőút is fárasztotta a játékosokat. Mindentől függetlenül készen állunk az újabb kihívásra, és megfelelő állapotban leszünk, hogy a legjobbunkat nyújtsuk. (fradi.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz