NB I: Lemondott elnöki posztjáról Orosz Pál

"Nem akarja elvenni a lehetőséget mástól, hogy több idő és energia ráfordításával képviselhesse a többi első osztályú klub érdekeit."
Budai László 2016. november 24., csütörtök 13:50
"Nem akarja elvenni a lehetőséget mástól, hogy több idő és energia ráfordításával képviselhesse a többi első osztályú klub érdekeit."
Szerző: Budai László 2016. november 24., csütörtök 13:50

A Ferencváros ügyvezetője már nem az NB I-es bizottság elnöke.

"Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója úgy döntött, hogy az elkövetkező időszakban százszázalékosan az FTC érdekeit kell szem előtt tartania és szükség esetén védenie, ezért nem akarja elvenni a lehetőséget mástól, hogy adott esetben több idő és energia ráfordításával képviselhesse a többi első osztályú klub érdekeit a megfelelő fórumokon" - tájékoztatta a klub csütörtökön az MTI-t.

"Ezért a vezérigazgató mai hatállyal lemondott a Magyar Labdarúgó Szövetség NB I-es bizottsága elnöki posztjáról. Orosz Pál köszönetet mond Csányi Sándornak, az MLSZ elnökének, valamint azoknak az MLSZ-munkatársaknak, akik segítették munkáját a bizottsági elnöksége alatt" - áll az FTC közleményében. (MTI)

 

 
Címkék: #NB I #FTC #Orosz Pál
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz