NB I-es felkészülés: Nem bírt egymással a Fradi és a Paks

Nem született gól a Ferencváros és a Paksi FC szerda délelőtti felkészülési találkozóján - a végén majdnem nyertek a tolnaiak.
Nyikes Zoltán 2020. május 13., szerda 12:50
Nem született gól a Ferencváros és a Paksi FC szerda délelőtti felkészülési találkozóján - a végén majdnem nyertek a tolnaiak.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. május 13., szerda 12:50

Első szerdai felkészülési mérkőzésén a Paksi FC-t fogadta a Ferencvárosi TC a Népligeti Sportközpontban.

A Fradi klubhonlapjának beszámolója szerint az első tizenöt percben két helyzetet is kidolgozott a fővárosi együttes, ám előbb Holczer védett nagyot Szignyevics lövésénél, majd Heister kevéssel lőtt a bal kapufa mellé. Ezt követően a Ferencváros kapuja előtt is történtek események, a 19. percben Böde passza után Hahn kísérletezett, tíz minutummal később pedig Böde indította Szabót a bal oldalon, a középre lőtt labdáját szögletre mentették a hazai védők. A félidőig még Szignyevics, Otigba és Lódico is próbálkozott, de egyikük sem járt sikerrel.

A második játékrész egy szép vendég akcióval vette kezdetét, Osváth jobb oldali beadását Sajbán szép mozdulattal lőtte mellé, majd pár perccel később a bajnokságban rendkívül magabiztosan védő Rácz védett nagyot Tokmac látványos lövése után. Az 58. percben az egyik paksi védő tisztázott a gólvonalról Lódico helyzeténél.

A hajrában kis híján megnyerte a meccset a tolnai együttes, a 86. percben Vargának kellett nagyot védenie, végül pedig maradt a 0-0.

Felkészülési mérkőzés, Népliget

Ferencváros–Paks 0-0

FTC: Gróf (Varga Á., 62.) – Lovrencsics (Botka, 62.), Frimpong, Otigba, Heister – Sigér (Haratin, 62.), Vécsei – Ramadan, Lodico, Tokmac – Szignyevics.

Paks: Holczer - Poór, Kelemen, Gévay, Szabó - Kecskés, Bertus, Könyves, Szakály - Hahn, Böde
2. félidő: Rácz - Báló, Szélpál, Lenzsér, Osváth - Balogh, Windecker, Bor, Papp - Haraszti, Sajbán

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz