NB I: A Puskás Akadémia már most megelőzné a Vidit, Márton szerint kifelé jönnek a gödörből - ezt várják a főszereplők

Három mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 20. fordulója. A Paks a Budafokot, a ZTE a Puskás Akadémiát, míg a Ferencváros a Fehérvárt fogadja.
Privacsek András 2021. február 7., vasárnap 13:25
Három mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 20. fordulója. A Paks a Budafokot, a ZTE a Puskás Akadémiát, míg a Ferencváros a Fehérvárt fogadja.
Szerző: Privacsek András 2021. február 7., vasárnap 13:25

Paks - Budafok, 14:10

Ádám Martin (a Paks támadója): - Egy nagyon fontos találkozó elé nézünk, hiszen ahhoz, hogy stabilan a középmezőnyben tudjunk lenni, vagy esetleg feljebb kacsintgassunk, mindenképpen kell a vasárnapi siker. Nehéz találkozóra számítok, mivel a Budafok kellemetlen ellenfél. Érdekes meccs lesz, de még egyszer mondom, győznünk kell ellenük! (paksifc.hu)

Zeke Márió (a Budafok védője): - Ismerem Bognár Györgyöt, tudom mit vár a játékosaitól és milyen felfogásban küldi pályára a csapatát. Pakson is a támadófutballt helyezi előtérbe. Hátul stabilnak és szervezettnek kell lennünk, az ellenfél mögött pedig nyílhatnak területek és lehet esélyünk a gólszerzésre. Nem változtatunk a csapatjátékunkon, mindannyian tudjuk a feladatunkat és amennyiben ezeket megfelelő szinten hajtjuk végre, miénk lehet a győzelem. (budafokimte.hu)

ZTE - Puskás Akadémia, 16:15

Sallói István (a ZTE sportigazgatója): - Nem alakult jól a hétközi mérkőzésünk. Tudtuk, hogy a feszített tempónak köszönhetően lesz hullámvölgy a teljesítményünkben, de bízunk abban, hogy ezzel a mérkőzéssel ki is merült ez a periódus és a hétvégén már a szokásos arcát mutatja a csapat. 40 pontot tűztünk ki a szezon elején, amelyhez még mindig céltartományban vagyunk. Remélem, hogy megismétlődik a múltkori összecsapásunk jó eredménye. Összességében számunkra mindegy, hogy kitől gyűjtünk pontokat; majd hétvégén szerzünk a Puskás ellen! (ztefc.hu)

Tóth Balázs (a Puskás Akadémia kapusa): - Az a célom, hogy a bajnoki mérkőzések egyharmadán ne kapjunk gólt. Volt már 3 meccses sorozatunk, most kettőnél járunk, szeretném megdönteni a korábbi rekordot. Jó csapat a ZTE, támadó focit játszanak, ha ilyen kompaktul védekezünk, mint korábban, akkor sikerül kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést. Szeretnénk nyerni a ZTE ellen, belátható távolságra van a Fehérvár. A Ferencvárossal játszanak, az ki-k meccs, ha mi nyerünk, meg tudnánk előzni őket. (pfla.hu)

Ferencváros - MOL Fehérvár FC, 18:30

Sergei Rebrov (Ferencváros): - Nem volt egy egyszerű az Újpest elleni összecsapás, függetlenül a végeredménytől. Örültünk a sikernek, de a szakmai stáb és a játékosok csütörtöktől már csak is a Fehérvár elleni találkozóra készülnek. A MOL Fehérvár erős csapat, jó játékosaik vannak minden poszton, biztosan extra motivációval lépnek majd pályára ellenünk. Nekünk elsősorban magunkra kell koncentrálnunk, hiszen tudjuk, hogy minden találkozó egyformán fontos, ha el akarjuk érni a céljainkat, a bajnoki címet és az újabb európai kupaszereplést. A fehérváriakkal mindig szoros mérkőzéseket vívtunk, kevés gól jellemzi a közös találkozóinkat. Nem hiszem, hogy sok helyzet lesz, ezért figyelnünk kell majd a helyzetkihasználásra, tiszta fejjel, jó döntéseket kell hoznunk. (fradi.hu)

Márton Gábor (MOL Fehérvár FC): - Rangadót játszunk vasárnap este, a tabella élén álló FTC-vel találkozunk. Voltak gondjaink az elmúlt hetekben, több mérkőzésünk sem úgy sikerült, ahogy elterveztük. Hullámvölgybe kerültünk, az ilyesmi sajnos minden csapat életében előfordul. Hiszünk magunkban, szeretnénk a pályán megmutatni, hogy kifelé jövünk ebből a hullámvölgyből. Az biztos, hogy csak maximális koncentrációval és alázatos játékkal lehetünk sikeresek. (molfehervarfc.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz