Fotó: www.fradi.hu

NB I: A Fradi a nagy fordító, a Vidi mindig nyert, ha első gólt szerzett – őszi statisztikák

A Fehérvár minden első gólja győzelmet hozott az őszi szezonban, míg a Fradi a legtöbbször szerezte meg a vezetést. Az Újpest ritkán lövi az első gólt.
Privacsek András 2019. december 22., vasárnap 9:55
Fotó: www.fradi.hu
A Fehérvár minden első gólja győzelmet hozott az őszi szezonban, míg a Fradi a legtöbbször szerezte meg a vezetést. Az Újpest ritkán lövi az első gólt.
Szerző: Privacsek András 2019. december 22., vasárnap 9:55

A hlsz.hu statisztikája:

1. Ferencváros (első gólt szerezve: 80,6% / kapva: 100%)

Összesen 12-szer szerezték meg a bajnoki mérkőzések első gólját, ami a legmagasabb szám a mezőnyben. Némi meglepetésre a legerősebb magyar csapat csak a mezőnyátlagnak megfelelően élt a megszerzett első gól előnyével. Ugyanakkor az első gólt kapva mindkét esetben fordítani tudott. Érdekesség, hogy hazai pályán egyszer sem volt 0-1 az eredményjelzőn.

2. MOL Fehérvár (100% / 22,2%)

A mezőnyből egyedüliként mondhatja el magáról, hogy a meccsek első gólját szerezve mindig győzelmet szerzett (9/9). Sokkal rosszabb a helyzet, amikor ők kapták az első találatot. Különösen az szembetűnő, hogy otthon ötször fordult ez elő és ezek közül négyszer a vendégek győzni is tudtak.

3. Mezőkövesd (91,7% / 23,8%)

Az ősz meglepetéscsapata imponáló módon élt az első gól előnyével. Nyolcból hétszer nyert, egyszer pedig döntetlenre végzett. Nulla-egyes hátrányból viszont csak egyszer tudott fordítani.

4. Puskás Akadémia (81,0% / 29,6%)

Hétszer szerezte meg a bajnokik első gólját. Javára írandó, hogy innen egyszer sem kapott ki, öt győzelem és két döntetlen a mérlege. 0-1-es hátrányból a második legjobb mutatóval rendelkezik. Kilencszer került hátrányba és kétszer fordítani tudott.

5. Újpest (83,3% / 29,2%)

Ideiglenes otthonukban a lila-fehérek csak kétszer szerezték meg a bajnoki meccs első gólját: egyszer nyertek, egyszer pedig kikaptak. Vendégként négyből négyet megnyertek. Az első gólt kapva bronzérmes a teljesítményük, nyolc alkalomból kétszer fordítottak.

A teljes összeállítás itt található. 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz