MLSZ: 2 meccsre eltiltották a Fradi támadóját

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) a legutóbbi ülésén az alábbi határozatokat hozta.
Privacsek András 2022. november 13., vasárnap 10:46
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) a legutóbbi ülésén az alábbi határozatokat hozta.
Szerző: Privacsek András 2022. november 13., vasárnap 10:46

NB I

Bamgboye Funsho Ibrahim (MOL Fehérvár FC) 1 és Mmaee A Nwambeben Ryan Yacine (FTC) 2 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

A FEB összevont eljárás alapján az Újpest FC-t a DVSC és ZTE elleni idegenbeli, valamint a Puskás elleni hazai mérkőzésén a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, konkrét személyek szidalmazása, pirotechnikai eszközök használata, berendezési tárgyak megrongálása, elválasztó kerítés betörésének kísérlete és a vendégszektorban történt tűzgyújtás) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján a MOL Fehérvárt a Vasas elleni idegenbeli és az FTC elleni hazai mérkőzésén a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, konkrét személy szidalmazása, pirotechnikai eszközök használata és tárgyak elzárt területre történt bedobálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. (mlsz.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
A Sportál Németországból származó értesülése szerint a korábban a magyar válogatottat is vezető Bernd Storck veszi át a Sepsiszentgyörgy irányítását.
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Tovább az összes átigazoláshoz