Fotó: lamaquinaradio.com.ar

Megvan a megállapodás: A Fradi leendő támadója vasárnap érkezik orvosira - sajtóhír

Nagyon úgy tűnik, hogy a River Plate 30 éves játékosa, Carlos Auzqui lesz a Ferencváros következő igazolása.
Nyikes Zoltán 2022. február 5., szombat 9:30
Fotó: lamaquinaradio.com.ar
Nagyon úgy tűnik, hogy a River Plate 30 éves játékosa, Carlos Auzqui lesz a Ferencváros következő igazolása.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. február 5., szombat 9:30

A hét elején számoltunk be arról, hogy argentin sajtóhírek szerint a Ferencvároshoz igazolhat a River Plate 30 éves támadója, Carlos Auzqui - a támadósor szélein és közepén is bevethető játékossal kapcsolatban ekkor meg is jegyeztük, hogy információink szerint valóban felmerült a neve az NB I-es címvédőnél.

Ezúttal még frissebb hírek érkeztek az argentin játékossal kapcsolatban, az ottani lapok ugyanis egybehangzóan úgy értesültek, hogy

megszületett a megállapodás a River és a Fradi között, Auzqui pedig vasárnap érkezik Budapestre az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokra, ezt követően írhatja alá a 2024-ig szóló szerződését.

Az argentin portálok többsége úgy tudja, hogy a Ferencváros 600 ezer eurót fizet a Transfermarkt által 3.5 millió euróra becsült 30 éves támadóért, plusz további 150 ezer euró bónusz jár a Rivernek, ha a zöld-fehérek bejutnak a BL-csoportkörbe.

Az ulloi129.hu úgy tudja, valóban megszületett a megállapodás, de a fixen fizetett összeg nem éri el a Buenos Aires-i sajtóban emlegetett összegeket.

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz