Meglepő helyen bukkanhat fel a Fradi korábbi edzője

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy egy kelet-ázsiai ország csapatánál jelölt a Ferencvárosnál közel öt évet lehúzó Thomas Doll.
Nyikes Zoltán 2020. október 7., szerda 17:45
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy egy kelet-ázsiai ország csapatánál jelölt a Ferencvárosnál közel öt évet lehúzó Thomas Doll.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. október 7., szerda 17:45

csakfoci.hu információi szerint könnyen elképzelhető, hogy hamarosan újra vezetőedzői feladatokkal bízzák meg Thomas Dollt, aki a Ferencvárossal 2013 és 2018 között sorozatban három Magyar Kupa-elsőséget, egy-egy Ligakupa- és Szuperkupa-győzelmet, valamint egy bajnoki bronz-, két ezüst- és egy aranyérmet szerzett.

Honlapunk úgy értesült, hogy az 54 éves német tréner a dél-koreai első osztályú FC Seoul egyik kiszemeltje.

A jelenleg a K-liga alsóházának 3. helyén álló együttesnél szeptember végén küldték el Kim Ho-young vezetőedzőt, azóta megbízott trénerként Hyeok-sun Park irányít.A keret legértékesebb tagja a 110-szeres dél-koreai válogatott Sung-yueng Ki, aki ezt megelőzően pályára lépett a Mallorcában, a Newcastle-ben, a Swansea-ben, a Sunderlandben és a Celticben is.

Thomas Doll a Ferencvárost követően 15 meccs erejéig irányította a Hannovert, majd 2019 augusztusától négy hónapon keresztül a ciprusi APOEL Nicosia edzője volt, tavaly december óta pedig nincs csapata.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Olvastad már?
Doll Budapesten vészeli át a koronavírus-járványt: "Szívesen dolgoznék újra az NB I-ben" – interjú
Thomas Doll a ciprusi APOEL-től való decemberi menesztése óta Budapesten tartózkodik, és jelenleg itt vészeli át a koronavírus-járványt. A német szakember a csakfoci.hu-nak elmondta, készen áll arra, újra bekapcsolódjon az edzői körforgásba, és nem tartja kizártnak, hogy egy magyar élvonalbeli csapatot irányítson a jövőben. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB III
Kun Bertalan
A PSV-t is megjárt korábbi utánpótlás-válogatott szélső, Kun Bertalan a harmadosztályú Veszprémhez szerződött.
NB III
Urbán Flórián
Bejelentették, hogy a BVSC-től távozó Urbán Flórián a harmadosztályú Csornánál lett vezetőedző.
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz