Fotó: www.facebook.com/fradi.hu

Megerősítették: Ha nincs a koronavírus, Dibusz már a 15-szörös bajnokcsapatnál védhetne

Ha nincsenek a járvány által okozott gazdasági nehézségek, a Fradi alapembere valószínűleg már a Besiktast erősítené, de ez a lehetőség továbbra is él.
Nyikes Zoltán 2020. november 24., kedd 12:15
Fotó: www.facebook.com/fradi.hu
Ha nincsenek a járvány által okozott gazdasági nehézségek, a Fradi alapembere valószínűleg már a Besiktast erősítené, de ez a lehetőség továbbra is él.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. november 24., kedd 12:15

Idén nyáron a külföldi sajtó arról cikkezett, hogy a Ferencváros parádés formában védő kapusa, Dibusz Dénes a belga első osztályú Anwerpenhez igazolhat, ám akkor az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál hangsúlyozta, szó nincs arról, hogy a magyar válogatott játékos elmenne.

A 30 éves kapus aztán az új idényben is nagyszerű teljesítményt nyújt, oroszlánrészt vállalt abban, hogy hogy a Fradi 25 év után újra a BL-csoportkörben szerepelhet, valamint a Nemzetek Ligájában is biztos pont volt a kapuban címeres mezben.

Schultz Levente, a Fradi játékosának mene­dzsere a borsonline.hu-nak adott interjújában elmondta, ha nincs a koronavírus, könnyen lehet, hogy Dibusz már eligazolt volna.

– Ha nem jött volna közbe tavasszal a koronavírus, és az ezzel járó gazdasági nehézségek, akkor Dénes már valószínűleg a Besiktast erősítené.

A török klub az­óta sem igazolt új kapust, így ez a lehetőség továbbra is él.

Dénesnek francia és német ajánlata is volt, de azok szakmailag nem voltak tökéletesek. Topbajnokság esetén ugyanis legrosszabb esetben egy középcsapat, más ligában pedig csak a topcsapatok jö­hetnek szóba, hiszen a Fradinál elért szintnél nem szeretne lejjebb adni. Dénesnek még hároméves szerződése van, vagyis ki kell őt vásárolni. Jelenleg a transfermarkt kétmillió euróra (721 millió Ft – a szerk.) becsüli az értékét, ami reálisnak tűnik. Természetesen egy Juve elleni kiváló teljesítmény tovább növelhetné ezt az összeget.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz