Máris távozik a Fradi télen igazolt légiósa - sajtóhír

Fél évvel érkezése után máris csomagolhat Gastón Lodico, a Ferencváros argentin középpályása, akivel eredetileg 2021 nyaráig kötött szerződést a magyar bajnok.
Dudás Gábor 2020. június 26., péntek 9:55
Fél évvel érkezése után máris csomagolhat Gastón Lodico, a Ferencváros argentin középpályása, akivel eredetileg 2021 nyaráig kötött szerződést a magyar bajnok.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 26., péntek 9:55

Korán, a tervezettnél egy évvel korábban véget érhet Gastón Lodico páyafutása a Ferencvárosnál. A zöld-fehérek januárban jelentették be, hogy másfél évre, opciós joggal kölcsönveszik az argentin élvonalbeli Lanús 22 éves középpályását.

Érkezését nagy várakozás előzte meg, de a fiatal játékos végül (egyelőre?) nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. Mindössze öt bajnokin kapott szerepet, 138 perc erejéig, gól vagy gólpassz pedig nem fűződött a nevéhez.

A Lodico Magyarországra igazolásáról fél éve először beszámoló argentin fortalezagranate.com.ar azt írja, hogy a futballista itteni pályafutása véget ért, megegyeztek ugyanis a felek a kölcsönszerződése felbontásáról. Lodico így távozik a bajnok FTC-től és visszatér a Lanús együtteséhez.

- Nagyon jól érzem magam. Július elején utazom majd Buenos Airesbe - mondta a játékos a portálnak azután, hogy a lap szerint a két klub megegyezett egymással a bontásról.

Egy korábbi interjúnk az argentin játékossal:

Olvastad már?
A Fradi legváratlanabb igazolása: "Nem szeretnék néma lenni az öltözőben" – interjú
A Ferencváros 21 éves argentin középpályása a csakfoci.hu-nak adott interjújában elmondta, mi járt a fejében, amikor a Fradi megkereste, miért játszott kevesebbet tavaly Argentínában, mik a benyomásai a zöld-fehérekről és jelenlegi edzőjéről. Gastón Lódico hozzátette, tisztában van az Újpest elleni rangadó jelentőségével, amiről a csapattársai meséltek neki.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Visszatérhet
Nenad Lukic
A szerb MozzartSport információi szerint a korábban a Honvédot erősített Nenad Lukic visszatérhet Magyarországra.
Tovább az összes átigazoláshoz