Fradi: Lanzafame még a Chelsea edzőjét is lenyomta a hétvégén

A Ferencváros olasz csatára kapta a legmagasabb értékelést a népszerű Calciomercato.it olasz portálnál a hétvégi fordulót követően.
Csakfoci Admin 2018. október 8., hétfő 12:49
A Ferencváros olasz csatára kapta a legmagasabb értékelést a népszerű Calciomercato.it olasz portálnál a hétvégi fordulót követően.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. október 8., hétfő 12:49

Davide Lanzafame kapta a legmagasabb osztályzatot a hétvégi fordulót követően a calciomercato.it szakértőitől. A népszerű olasz weboldal szerkesztői minden héten értékelik az Olaszországon kívül játszó honfitársaik teljesítményét, és ezúttal a Fradi csatárát látták a legjobbnak.

A rövid összefoglalójában a cikk szerzője kiemeli, a szezonban eddig hat gólt szerző csatár fontos szerepét a hétvégi, Debrecen ellen 2-2-re végződött találkozón. Az olasz játékos kétszer is egyenlíteni tudott a Loki ellen, ezzel otthon tartva egy pontot az FTC számára. A pontosztozkodást követően, a Fradi továbbra is a tabella élén áll, Lanzafame teljesítménye pedig 8 pontot ért az olaszoknál, ezzel pedig ő lett a legjobb légiós a héten.

Nem volt könnyű találkozó, mivel több, mint egy órát kellett emberhátrányban játszanunk. Úgy érzem, a csapat jól reagálta le a szituációt és a végén ez egy döntetlenre volt elég. Ennek a csapatnak van karaktere, képes a nehéz helyzeteket is jól kezelni – nyilatkozta a meccs hőse a Fradi Médiának.

Hasonlóan magas pontot kapott az edzőknél Maurizio Sarri, a Chelsea edzője, aki 7.5 pontra értékeltek, míg a leggyengébb Andrea Raggi (4 ponttal), a Franciaországban kiesőhelyen tanyázó AS Monaco védője.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz