Fotó: www.fradi.hu

Kubatov bekeményített és kitiltott 5 évre 10 Fradi-szurkolót: "A Zvezda elleni meccsen történt néhány olyan dolog..." - itt a bejelentés

Szerb szurkolóknak adott el jegyeket néhány fradista, valamint kiégették a labdafogóhálót, pirotechnikai eszközöket dobáltak a pályára és fenyegetőleg léptek fel társaikkal szemben.
Nyikes Zoltán 2022. október 25., kedd 16:20
Fotó: www.fradi.hu
Szerb szurkolóknak adott el jegyeket néhány fradista, valamint kiégették a labdafogóhálót, pirotechnikai eszközöket dobáltak a pályára és fenyegetőleg léptek fel társaikkal szemben.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 25., kedd 16:20

Csütörtökön az AS Monaco ellen lép pályára az Európa Liga-csoportkörben a Ferencváros, a találkozó előtt azonban nem túl pozitív hírekről számolt be közösségi oldalán a klub elnöke, Kubatov Gábor.

–  Csütörtökön az év meccse következik! Győznünk kell, ha azt szeretnénk, hogy tavasszal is a nemzetközi kupában szerepeljünk. Ez szurkolók nélkül nem megy. Itt senki nem teheti kockára azt a segítséget, amit a szurkolók a lelátóról tudnak adni a csapatunknak. A Zvezda elleni meccsen azonban történt néhány olyan dolog, ami ezt kockáztatja. Az UEFA nagyon könnyen ad nagy büntetéseket a nemzetközi meccseken való pirotechnikázásért például, így hoztunk néhány intézkedést az elmúlt napokban.

Tíz olyan szurkolónk van, akit kitiltottunk a Ferencváros stadionjából, az idegenbeli meccsekről, illetve a nemzetközi kupameccsekről. Többek között azért, mert volt olyan szurkolótársunk, aki a nevére szóló jegyet eladta a szerbeknek, akik persze nem tudtak bejönni a stadionba és a jegyzőkönyvben mondták el, hogy a feketepiacon méregdrágán megvették ezeket a belépőket. Azokat a szurkolókat is kitiltottuk, akik kiégették a térelválasztó hálót a B-szektor előtt, utána bedobták a pályára a pirotechnikai eszközöket és azokat a drukkereket is kitiltottuk, akik amikor ezért a szurkolótársak szóltak, fenyegetőleg léptek fel.

Öt évet kaptak mindannyian, ennyi ideig nem jöhetnek Fradi-meccsre, illetve minden okozott kárért be fogjuk őket perelni. Ideértve a labdafogóhálót és a nemzetközi büntetéseket is, amiket miattuk kaptunk. Jobb hírrel nem tudtam szolgálni, addig is mindenkinek a legjobbakat kívánom – mondta videóüzenetben a Fradi elnöke.

Olvastad már?
Kassai leváltását követeli két klub is Bulgáriában: "Ez a kaotikus helyzet a bolgár bíráskodást több tucat évvel vetette vissza"
A Botev Plovdiv kezdeményezett eljárást Kassai Viktor ellen, az akcióhoz már az éllovas CSZKA Szófia is csatlakozott. Kassai Viktor leváltását akarják elérni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz