Koronavírusosnak hitte magát a Fradi-csatár: "Fájt a mellkasom, eléggé megijedtem"

A csatár komolyan megijedt, mert a tünetek meglehetősen hasonlítottak a világjárványéra. Két tesztet is elvégeztek rajta.
Dudás Gábor 2020. május 8., péntek 8:56
A csatár komolyan megijedt, mert a tünetek meglehetősen hasonlítottak a világjárványéra. Két tesztet is elvégeztek rajta.
Szerző: Dudás Gábor 2020. május 8., péntek 8:56

A Ferencváros fehérorosz játékosa, Nyikolaj Szignyevics hazája egyik sportportáljának, a Pressball-nak beszélt arról, miért ijedt meg nagyon az elmúlt időben.

- Nemrég beteg voltam és eléggé megijedtem. Aggódtam, mert a tünetek eléggé hasonlóak voltak azokéhoz, akik elkapták a koronavírust.

Megemelkedett a testhőmérsékletem, 37,8 Celcius fokra, majd lement, de pár nap múlva ismét jelentkezett. Fájt a mellkasom is. Utána két koronavírus-teszten is átestem, mind a kettő negatív lett

- nyilatkozta a 28 éves támadó.

Az idényben inkább csak kiegészítőembernek számító válogatott csatár arról is nyilatkozott, hogy hamarosan ő és csapata is pályára léphet a bajnokság folytatásában.

- Már javában dolgozunk, készülünk a folytatásra. Hétfőn a szövetség bejelentette, hogy május 23-tól újra rendeznek mérkőzéseket, 30-tól pedig folytatódik a bajnokság - számolt be Szignyevics.

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz