Fotó: molfehervarfc.hu

Kiderült: Lerázta a Vidit a Fradihoz visszatérő Besic

Sallói István elmondása szerint a Vidi is megkereste Muhamed Besicet, aki azonban fel sem vette a telefont a fehérváriaknak, csak üzent.
Nyikes Zoltán 2021. szeptember 17., péntek 13:27
Fotó: molfehervarfc.hu
Sallói István elmondása szerint a Vidi is megkereste Muhamed Besicet, aki azonban fel sem vette a telefont a fehérváriaknak, csak üzent.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. szeptember 17., péntek 13:27

Mint ismert, hét Angliában töltött év után ismét a Ferencvárost erősíti a 45-szörös bosnyák válogatott, Muhamed Besic, akit korábban az FTC-szurkolók a klubtörténet legjobb légiósának választottak.

A fehérvári sportigazgató, Sallói István a múlt heti szurkolói ankéton pedig elárulta, hogy a Vidi is szerette volna szerződtetni a Premier League-ben is megfordult középpályást.

– Megkerestük, vagyis inkább szerettük volna megkeresni a volt fradista Besicet, aki aztán arra sem méltatott minket, hogy a telefont felvegye, csak üzent, hogy nem akar Magyarországon futballozni. Tudjuk, hogy megvan a flúgja, de azért ennél többet vártunk volna. Bár aki nem akar idejönni, az ne is jöjjön – idézte a Sportplusz a fehérvári sportigazgató szavait a szurkolói ankétról még a Ferencváros hivatalos bejelentése előtt.

Olvastad már?
Vadócz visszatér az NB I-be, de nem a Honvéd játékosa lesz
Honlapunk információi szerint Vadócz Krisztián hazatérhet az NB I-be. A 42-szeres válogatott, szabadon igazolható játékos azonban nagy meglepetésre nem a Honvéd futballistája lesz.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz