Fotó: molfehervarfc.hu

Kiderült: Lerázta a Vidit a Fradihoz visszatérő Besic

Sallói István elmondása szerint a Vidi is megkereste Muhamed Besicet, aki azonban fel sem vette a telefont a fehérváriaknak, csak üzent.
Nyikes Zoltán 2021. szeptember 17., péntek 13:27
Fotó: molfehervarfc.hu
Sallói István elmondása szerint a Vidi is megkereste Muhamed Besicet, aki azonban fel sem vette a telefont a fehérváriaknak, csak üzent.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. szeptember 17., péntek 13:27

Mint ismert, hét Angliában töltött év után ismét a Ferencvárost erősíti a 45-szörös bosnyák válogatott, Muhamed Besic, akit korábban az FTC-szurkolók a klubtörténet legjobb légiósának választottak.

A fehérvári sportigazgató, Sallói István a múlt heti szurkolói ankéton pedig elárulta, hogy a Vidi is szerette volna szerződtetni a Premier League-ben is megfordult középpályást.

– Megkerestük, vagyis inkább szerettük volna megkeresni a volt fradista Besicet, aki aztán arra sem méltatott minket, hogy a telefont felvegye, csak üzent, hogy nem akar Magyarországon futballozni. Tudjuk, hogy megvan a flúgja, de azért ennél többet vártunk volna. Bár aki nem akar idejönni, az ne is jöjjön – idézte a Sportplusz a fehérvári sportigazgató szavait a szurkolói ankétról még a Ferencváros hivatalos bejelentése előtt.

Olvastad már?
Vadócz visszatér az NB I-be, de nem a Honvéd játékosa lesz
Honlapunk információi szerint Vadócz Krisztián hazatérhet az NB I-be. A 42-szeres válogatott, szabadon igazolható játékos azonban nagy meglepetésre nem a Honvéd futballistája lesz.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Kecskemét
Uros Djuranovic
A szerb élvonalbeli Kolubara együttesében folytatja Uros Djuranovic, aki Kecskeméten létszámfölöttivé vált.
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz