Kicker: Német védőt venne meg a Fradi - ennyit kérnek érte

A Werder Brementől igazolna a magyar bajnokcsapat - zajlanak a tárgyalások.
Dudás Gábor 2016. június 20., hétfő 17:47
A Werder Brementől igazolna a magyar bajnokcsapat - zajlanak a tárgyalások.
Szerző: Dudás Gábor 2016. június 20., hétfő 17:47

Frank Baumann, a Werder Bremen sportigazgatója a Kicker c. német lapnak elárulta, zajlanak a tárgyalások a Ferencvárossal a 23 éves védőjátékosuk, Oliver Hüsing átigazolásáról.

A Bundesliga-klub egyik vezetője elmondta, hogy első körben 500 ezer eurót kértek a saját nevelésű játékosukért, ám ebből az árból még alkudna a Fradi.

A 193 centiméter magas és 88 kilogramm súlyú Hüsing 2004 óta a Werder igazolt játékosa, 2014-től pedig a felnőttcsapat tagja. Jobbára a másodi keretben, azaz a harmadosztályban jutott szóhoz az elmúlt idényben, 29 mérkőzésen 1 gólt szerzett. A Bundesliga első osztályában 1 találkozón, hat perc erejéig kapott lehetőséget Brémában.

Baumann egyébként hozzátette, hogy szerinte jót tenne a környezetváltás a bekk karrierjének. A Kicker pedig megjegyezte, hogy a Werder és az FTC a közelmúltban már nyélbe ütött egy jól sikerült üzletet a horvát Mateo Pavlovic klubváltásával.

Hüsing tavaly nyáron az első csapatban szerepelt, amikor a Werder összecsapott felkészülési meccsen az Európa Liga-győztes Sevillával, gólt is szerzett a bekk:

{div}{module Video_husing}{/div}

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz