Kelet felé veheti az irányt a Fradi mellőzött támadója - sajtóhír

Kölcsönben távozhat a Fradinál mindössze 156 percet játszó és két gólt szerző légiós.
Csakfoci Admin 2019. július 2., kedd 8:32
Kölcsönben távozhat a Fradinál mindössze 156 percet játszó és két gólt szerző légiós.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. július 2., kedd 8:32

Az Üllői129 szurkolói portál korábban szerb sajtóértesülésekre hivatkozva jelezte, hogy a télen a Partizan Belgrádhoz kölcsönadott, de a klub színeiben tavasszal mindössze 43 percet pályán töltő Dejan Georgijevic visszatérhet, majd ismét kölcsönbe távozhat a Ferencvárostól.

Az orosz zurnal.rs pedig úgy tudja, hogy a 25 éves szerb támadó egy egyelőre ismeretlen nevű kazah csapatnál folytathatja pályafutását.

Georgijevic szerb sajtóhírek szerint 200 ezer eurónak megfelelő összegért igazolt 2018-ban a Fradihoz, de másfél év alatt mindössze 156 perc jutott neki zöld-fehérben, mely idő alatt 2 gólt jegyzett. A csatárnak külön nehézséget okozott, hogy a légiósszabály miatt a 2018/2019-es szezonban már nem kerülhetett be a Ferencváros bajnoki keretébe, többek között ezért is volt szükség a kölcsönadására.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz