Itt a legújabb Fradi-igazolás: Megjött a beígért magyar játékos is

Szánthó Regő személyében az NB II-ből érkezett magyar utánpótlás-válogatott játékos a Ferencvároshoz: az ETO FC Győr 19 éves szélsője aláírt.
Dudás Gábor 2020. január 5., vasárnap 15:15
Szánthó Regő személyében az NB II-ből érkezett magyar utánpótlás-válogatott játékos a Ferencvároshoz: az ETO FC Győr 19 éves szélsője aláírt.
Szerző: Dudás Gábor 2020. január 5., vasárnap 15:15

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke még évértékelő beszédében jelentette be, hogy a Fradi téli érkezői között egy magyar U21-es válogatott futballista is lehet Vécsei Bálint érkezését követően.

- Van egy másik U21-es válogatott játékos is, akinek még nem akarom kimondani a nevét, de megtettük érte az ajánlatunkat, és ha megállapodtunk vele, akkor őt is szeretnénk elhozni a Ferencvárosba - fogalmazott akkor Kubatov.

Az FTC ma be is jelentette a beígért U-válogatott játékos érkezését: Az OTP Bank Liga címvédője és listavezetője szerződtette a Győrtől a 19 éves szélsőt, Szánthó Regő, miután mindenben megálapodott az NB II-es klubbal és a játékossal is - számolt be vasárnap a fradi.hu.

Szánthó eddigi pályafutását végig szülővárosában, Győrben töltötte, végigjárta a korosztályos csapatokat. Mindössze 16 éves volt, amikor bemutatkozott a felnőtt csapatban, az NB II-ben. Azóta összesen 59 másodosztályú mérkőzésen lépett pályára, ezeken 10 gólt szerzett és 12 gólpasszt adott. Az idei ősz különösen jól sikerült a fiatal labdarúgónak, 6 gól és 3 gólpassz volt eddig ebben a szezonban a mérlege.

Szánthó az utánpótlás-válogatottaknak is folyamatosan tagja volt, Gera Zoltán is számít rá az U21-es nemzeti csapatnál.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Kecskemét
Uros Djuranovic
A szerb élvonalbeli Kolubara együttesében folytatja Uros Djuranovic, aki Kecskeméten létszámfölöttivé vált.
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz