Infarktussal vitték kórházba a Fradi bajnokát - újra kellett éleszteni

Kórházban ápolják Csiszár Ákost, a Ferencváros korábbi labdarúgóját, a 2000/2001-es, Csank János vezette zöld-fehér bajnokcsapat tagját.
Dudás Gábor 2018. február 26., hétfő 7:00
Kórházban ápolják Csiszár Ákost, a Ferencváros korábbi labdarúgóját, a 2000/2001-es, Csank János vezette zöld-fehér bajnokcsapat tagját.
Szerző: Dudás Gábor 2018. február 26., hétfő 7:00

A 43 éves korábbi játékos (a Sopron, a BVSC és a Győr futballistája is volt) Sopronban, a városi közgyűlésen lett rosszul, és a helyszínen újra kellett éleszteni - számolt be az ulloi129.hu szurkolói portál. Az elsősegélynyújtásban nagy segítséget jelentett a soproni városházán elhelyezett defibrillátor is, amire egészen addig volt szükség, amíg a mentőszolgálat munkatársai a helyszínre érkeztek.

Csiszár Ákos testvére, Szabolcs a Facebookon tájékoztatta a közvéleményt bátyja állapotáról:

"Testvérem, Csiszár Ákos ma délután rosszul lett, infarktus gyanújával kórházba szállították a mentők. A vizsgálatok még folynak, Ákos a körülményekhez képest jól van, de pihenésre van szüksége. Az Ő nevében is köszönjük a sok aggódó és biztató üzenetet, sokat jelent ez mindannyiunknak!"

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz