Honosítanák a Fradi légiósát - sajtóhír

Új hazát kaphat a Ferencváros egyik nyári gazolása, aki hosszú éveket töltött el előző állomásán és teljesítményével felhívta magára az ottani futballvezetők figyelmét is.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 6., csütörtök 20:07
Új hazát kaphat a Ferencváros egyik nyári gazolása, aki hosszú éveket töltött el előző állomásán és teljesítményével felhívta magára az ottani futballvezetők figyelmét is.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 6., csütörtök 20:07

A ghanasoccernet.com számolt be arról exkluzív cikkében, hogy hamarosan szerb állampolgárságot kaphat Abraham Akwesi Frimpong, a Ferencváros ghánai védője. Déli szomszédunknál már az előző évben megkezdték a hátvéd honosítási procedúráját, amely hamarosan a végéhez érhet, így Frimpong szerb útlevelet is kaphat.

A ghánai Sunyaniban született bekk több mint öt évet töltött el Szerbiában, mielőtt a nyáron a Crvena Zvezda együttesétől az FTC-hez igazolt volna. A 25 éves afrikai légiós 2011-ben került Európába és az olasz Vicenza érintésével jutott el a szerbekhez. Négy idényt töltött el Napredak Krusevac csapatánál, majd előbb Belgrádba, végül Budapestre költözött.

Hogy a szerbek honosítási törekvése egyben válogatott meghívót is jelenthet-e Frimpongnak, arról nem írnak a ghánaiak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz