Három Fradi-játékos is ott lesz az Afrika-kupán

A Mmaee-testvérek után a Ferencváros tunéziai válogatott játékosa, Aissa Laidouni is ott lesz az Afrikai Nemzetek Kupáján.
Privacsek András 2021. december 26., vasárnap 14:04
A Mmaee-testvérek után a Ferencváros tunéziai válogatott játékosa, Aissa Laidouni is ott lesz az Afrikai Nemzetek Kupáján.
Szerző: Privacsek András 2021. december 26., vasárnap 14:04

Január 9-én rajtol a 33. Afrika-kupa, melyet ezúttal Kamerunban rendeznek. A tornán már biztosan ott lesznek a Ferencváros marokkói válogatott játékosai, Ryan Mmaee és Samy Mmaee is, de egy újabb labdarúgóért szoríthatunk majd, ugyanis Aissa Laidouni Tunézia válogatottjával képviseli majd a zöld-fehér klubot - számolt be a fradi.hu.

A tunéziai válogatott remek teljesítményt nyújtott előselejtezős csoportjában, ahol hat meccsen 16 pontot gyűjtött, így Líbiát, Tanzániát és Egyenlítői-Guineát megelőzve a négyes élén végzett, ezzel pedig automatikus résztvevőként jutott tovább.

Tunézia január 12-én Mali ellen kezdi meg a szereplést, négy nappal később Mauritánia, majd végül Gambia lesz az ellenfele az F-csoportban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz