Három Fradi-játékos is ott lesz az Afrika-kupán

A Mmaee-testvérek után a Ferencváros tunéziai válogatott játékosa, Aissa Laidouni is ott lesz az Afrikai Nemzetek Kupáján.
Privacsek András 2021. december 26., vasárnap 14:04
A Mmaee-testvérek után a Ferencváros tunéziai válogatott játékosa, Aissa Laidouni is ott lesz az Afrikai Nemzetek Kupáján.
Szerző: Privacsek András 2021. december 26., vasárnap 14:04

Január 9-én rajtol a 33. Afrika-kupa, melyet ezúttal Kamerunban rendeznek. A tornán már biztosan ott lesznek a Ferencváros marokkói válogatott játékosai, Ryan Mmaee és Samy Mmaee is, de egy újabb labdarúgóért szoríthatunk majd, ugyanis Aissa Laidouni Tunézia válogatottjával képviseli majd a zöld-fehér klubot - számolt be a fradi.hu.

A tunéziai válogatott remek teljesítményt nyújtott előselejtezős csoportjában, ahol hat meccsen 16 pontot gyűjtött, így Líbiát, Tanzániát és Egyenlítői-Guineát megelőzve a négyes élén végzett, ezzel pedig automatikus résztvevőként jutott tovább.

Tunézia január 12-én Mali ellen kezdi meg a szereplést, négy nappal később Mauritánia, majd végül Gambia lesz az ellenfele az F-csoportban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Tovább az összes átigazoláshoz