Három Fradi-játékos is a Nyíregyházához igazolt

Mindhárman kétéves szerződést kötöttek a Szparival.
Budai László 2017. június 20., kedd 16:15
Mindhárman kétéves szerződést kötöttek a Szparival.
Szerző: Budai László 2017. június 20., kedd 16:15

Jova Levente, Dragóner Filip és Csilus Tamás személyében három Fradi-játékos is a Nyíregyházához szerződött – jelentette be az NB II-es klub.

Mindhárom labdarúgó kétéves szerződést kötött a Szparival. A játékosokat az a Szűcs Mihály sportigazgató igazolta az együtteshez, aki a Fradi fiókcsapatától, a Soroksártól érkezett nemrégiben Nyíregyházára.

Jova Levente így kommentálta klubváltását a Nyíregyháza hivatalos oldalának.

- Örülök, hogy Nyíregyházán lehetek, már két napja itt vagyok, és azt látom, hogy a városban nagyon szeretik a szurkolók a futballt. Szükség van egy NB-I-es csapatra! Kiéheztek a sikerre a drukkerek, és mi is. Nem azért igazoltam a Szparihoz, hogy az NB-II-ben szerepeljek, fel kell jutnunk az élvonalba. A kapusokon mindig az átlagosnál nagyobb a teher, de ez engem motivál, nagy közönség előtt meg különösen szeretek védeni, ezért remélem olyan teljesítményt nyújtunk majd, hogy 4-5000 néző legyen a találkozóinkon – mondta Jova, aki korosztályos válogatott volt, a Ferencvárosban pedig 69 alkalommal védett tétmérkőzésen.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz