Hajnal a CSZKA elleni sikerről: "Chiléből, Buenos Airesből, Skandináviából is gratuláltak" – ez a céljuk az EL-ben

A Ferencváros sportmenedzsere, Hajnal Tamás a CSZKA elleni sikerről elmondta, a világ minden tájáról gratuláltak neki, és a játékosok, valamint az edzők a pillanat hevében nehezen tudták feldolgozni a történteket. Hozzátette, mindig lépésről lépésre haladnak az Európa Ligában, ahol jelenleg a saját kezükben van a sorsuk.
Csakfoci Admin 2019. október 26., szombat 10:50
A Ferencváros sportmenedzsere, Hajnal Tamás a CSZKA elleni sikerről elmondta, a világ minden tájáról gratuláltak neki, és a játékosok, valamint az edzők a pillanat hevében nehezen tudták feldolgozni a történteket. Hozzátette, mindig lépésről lépésre haladnak az Európa Ligában, ahol jelenleg a saját kezükben van a sorsuk.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. október 26., szombat 10:50

A hangulat nagyon jó volt, hiszen óriási sikert értünk el – kezdte Hajnal Tamás, az FTC sportmenedzsere az M4 Sport BL-péntek című műsorában. – Tulajdonképpen idő is kellett ahhoz, hogy fel tudjuk dolgozni a sikert. Látszott a játékosokon is, hogy még abban a pillanatban nehéz volt teljesen realizálni a történteket. A vezetőkön, a menedzsmenten, az edzőkön óriási boldogság volt érezhető. Ezeket a reakciókat ugyanúgy érezzük mind nemzetközi, mind hazai szinten, hiszen óriási dolgot vittünk véghez.

Hajnal azt is elmondta, hogy egy ilyen volumenű sikerrel mennyit emelkedik egy klub ázsiója, és hányan gratuláltak neki sms-ben.

Nagyon sokan, megszámolni is nehéz. A világ minden tájáról gratuláltak, többek között Chiléből, Buenos Airesből, Skandináviából és olyan országokból is, ahol kapcsolatban vagyunk különböző partnerekkel.

Ez egy olyan eredmény volt, amire mindenki felfigyelt, mivel a CSZKA az elmúlt hat évben a Bajnokok Ligájában volt mindig, tavaly pedig kétszer Real Madridot verték meg.

Sokkal nagyobb lehetőségekkel bírnak, mind a költségvetésüket, mind a játékoskeretüknek az értékét tekintve. Tényleg erre az egész világ felfigyelt, ami óriási értéknövekedést jelent a klub és játékosok számára.

Végül a Fradi nemzetközi céljairól is szót ejtett.

Mindig a következő mérkőzésre koncentrálunk. Nem gondolkozunk három mérkőzésben. Úgy készülünk, hogy hazai pályán is egy jó teljesítménnyel egy jó eredményt szeretnénk elérni. Tudjuk, honnan jöttünk, és mennyit kell még fejlődnünk, de azt is látjuk egy minden egyes mérkőzésen, hogy milyen teljesítményre vagyunk képesek.

Szokták is mondani, hogy evés közben jön meg az étvágy, de most nem akarjuk azt a hibát elkövetni, hogy most már arra gondolunk, mi lesz az Espanyol, a Ludogorec ellen és mit fognak ők játszani.

Tulajdonképpen most féltávnál vagyunk a csoportban, a négy ponttal nagyon jól állunk, kezünkben van a sorsunk. Természetesen a következő nagy feladat az Európa Ligában a visszavágó lesz, amikor hazai pályán a Moszkvát fogadjuk, de addig még sok fontos mérkőzés vár ránk a bajnokságban is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Brazil támadó érkezhet
A BL-ben is az EL-ben is játszhatott, három országban is bajnok volt.
Újpest
Dženan Bureković
Dženan Bureković egyelőre visszatérhet Magyarországra, de lehet, hogy nem marad sokáig.
Mezőkövesd
Dino Besirovic
A matyóföldi klub kulcsjátékosát hazája egyik élklubja vinné el a nyáron helyi sajtóhírek szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz