Gyász: Meghalt a Fradi korábbi elnöke, Torgyán József

84 éves korában, vasárnap, Budapesten hunyt el Torgyán József, a Ferencváros korábbi elnöke. 
Dudás Gábor 2017. január 22., vasárnap 14:23
84 éves korában, vasárnap, Budapesten hunyt el Torgyán József, a Ferencváros korábbi elnöke. 
Szerző: Dudás Gábor 2017. január 22., vasárnap 14:23

A Független Kisgazdapárt egykori vezetője, volt miniszter 1999 és 2001 között volt a Ferencvárosi Torna Club elnöke. Torgyán József 84 évet élt.

Az akkori földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter 1999. január 10-én lett a Ferencváros elnöke.

A labdarúgócsapat az irányítása alatt a második, majd az 1999–2000-es szezon végén az ötödik lett az NB I-ben, előbb 19 ponttal az MTK-től, utóbb 26 ponttal a Dunaújvárostól maradt le. A Torgyán-féle vezetőség azt már nem érte meg azt a klub élén, hogy 2001-ben bajnok lett a Ferencváros, az év februárjában mondtak le.

Korábban így nyilatkozott a klubhoz való kötődéséről: "Egyébként a Fradi-kapcsolatom régi, és elmondhatom, hogy amikor Újpesten ügyvédeskedtem, a feleségemet behívatta a IV-XV. Kerületi Bíróság elnöke, és elmondta neki: asszonyom, az ön férjével előbb-utóbb óriási gondok lesznek, mert fasiszta. A feleségem kérdezte, hogy mire alapozza ezt a feltételezést, mire azt válaszolta, merthogy Fradi-drukker. Tehát már akkor is sok mindent el kellett tűrnöm azért, hogy Fradi-szurkoló voltam és akkor úgy gondoltam, ha az életben úgy adódna, akkor segítenék a Fradin..."

Nyugodjék békében.

Klenheisler aláírt a Fradihoz, Kádár egyre közelebb az új csapatához - friss hazai átigazolási hírek itt!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz