Fradi: Gera nyerni akar a Honvéd ellen, de nem fognak kinyílni

A válogatott középpályás szerint nagyszerű közösség alakult ki a Fradinál.
Csakfoci Admin 2017. február 10., péntek 14:55
A válogatott középpályás szerint nagyszerű közösség alakult ki a Fradinál.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. február 10., péntek 14:55

Holnap este a nagy rivális Honvéddal játszik a Magyar Kupában a Ferencváros, s bár Gera Zoltán a valenciai edzőtáborba nem utazhatott el társaival, már bevetésre kész. A Fradi hivatalos applikációján keresztül nyilatkozó középpályást az ulloi129.hu szurkolói portál idézte.

- Számomra rövidebb volt a felkészülés, hiszen a valenciai edzőtáborozásra nem tudtam a csapattal utazni. Az időjárás az én szempontomból nem a legjobb volt, csak műfüvön edzettem a felkészülés alatt. Most azonban már előre nézünk. Felkészültünk, örülünk, hogy kezdődik a tavaszi szezon. Egy tétmérkőzés egész más, mint egy edzőmérkőzés, de bizakodó vagyok, mert az új játékosok, elég jól beépültek a csapatba. Nagyszerű közösségbe kerültek, így nagyon hamar otthon érezték magukat közöttünk.

A játékunkban még akadhatnak apró hibáik, de fontos, hogy hamar összeszokjunk a tétmeccseken is. Az új igazolásaink azonban nagyon intelligens labdarúgók, tehát nem gondolom, hogy ebből különösebb gond lenne. Nehéz mérkőzésre számítok, de ha azt tudjuk nyújtani, ami bennünk van, akkor nem lesz gond. Feltétlenül előnyt kell szereznünk hazai pályán és az is fontos, hogy ne kapjunk gólt. A kupameccseken, a kétmeccses rendszerben ez sokat számít, ezért nagyon biztonságosan kell védekeznünk, hiba lenne kinyílni. Mint mindig, most is optimista vagyok és nyerni szeretnék. Örülök, hogy végre jó pályán játszhatunk a stadionunkban, már nagyon várjuk a mérkőzést.

Mobilról olvasod a csakfoci-t? Ezt olvasd el!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz