Furcsa fordulat, Doll a vezetőket bírálta: "Nem megfelelő szintű játékosokat igazoltunk”

Thomas Doll az elmúlt hetek gyenge ferencvárosi szereplése után rendre kemény kritikával illeti játékosait.  Most először burkoltan a Fradi vezetőinek is üzent.
Privacsek András 2017. április 17., hétfő 14:50
Thomas Doll az elmúlt hetek gyenge ferencvárosi szereplése után rendre kemény kritikával illeti játékosait.  Most először burkoltan a Fradi vezetőinek is üzent.
Szerző: Privacsek András 2017. április 17., hétfő 14:50

A Fradi vezetőedzője a Paks elleni 1-3 után halott csapatnak nevezte a Ferencvárost, míg a Honvédtól elszenvedett 2-1-es vereség után arról beszélt, hogy játékosai összevissza szaladgáltak a pályán. A Vasas elleni hazai fiaskó alkalmával sem fogta vissza magát Thomas Doll.

- A meccs alatt is világossá vált számomra, hogy nem mentális problémánk van, hanem kvalitásbeliek. Az egész szezonban ez látszódik, és ez nagyon fáj nekem. Három év alatt összehoztunk szép dolgokat, de jelenleg egy másik arcunkat mutatjuk. Szavakkal nem lehet leírni, hogy a második félidőben 5-10 perc alatt odaajándékoztunk mindent, ami az első félidőben kemény munkával elértünk. Egyértelműen ki kell ezt mondani, ilyen egyszerű ez. A probléma az, hogy a nyáron, hihetetlen sok minőséget veszítettünk el, és sokan, akik jöttek, nem azt hozták, amit vártunk tőlük, de lehet, hogy nem is tudják. Talán mert ez a szint, ami nincs is meg bennük. Nyáron lehet, hogy meg kell nyirbálnunk a keretet. Most előre kell tekintenünk az utolsó bajnoki meccsekre és a kupaelődöntőre. Megértem, hogy a szurkolók, hogy keserűek és nem akarnak ilyen futballt látni, de edzőként én sem. De egyszerűen nincs bennünk több. A hátralévő bajnoki mérkőzésekhez okosan, megfontoltan és magabiztosan állunk hozzá. Továbbra is keményen dolgozunk majd, hogy a kupadöntőbe bejuthassunk, és így megmentsünk valamennyit a szezonból. Más lehetőségünk nincs.

A Fradi utolsó a formatabellán - kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz