Fradi: Varga Roland már a télen távozhat - egy ajánlatra nemet mondott

Az FTC válogatott szélsője több játéklehetőséghez szeretne jutni és már ajánlatot is kapott.
Dudás Gábor 2021. január 5., kedd 18:33
Az FTC válogatott szélsője több játéklehetőséghez szeretne jutni és már ajánlatot is kapott.
Szerző: Dudás Gábor 2021. január 5., kedd 18:33

Mint ismeretes, Varga Roland november végén maga is hangot adott annak az M4 Sport kamerája előtt – miután sérüléséből felépülve, két és fél hónapot követően ismét játszhatott -, hogy nem feltétlenül érzi jól magát amiatt sem, hogy kevés játéklehetőséget kap a bajnokcsapatnál.

- Nincs mit szépíteni, őszintén szólva nem annyira jó a lelkiállapotom, de most ez van, csinálom tovább a dolgomat. Nem az én dolgom eldönteni (mondta arra a felvetésre, lehet-e esélye visszaverekednie magát a kezdőcsapatba – a szerk.), teszem a dolgomat, edzek, remélem, fogok kapni lehetőséget, meglátjuk, hogyan tovább. A munkában hiszek, az a legfontosabb, hogy bízzak magamban, még ha néha nehéz is, de ilyen a sport, egyszer fent, egyszer lent – mondta akkor Varga.

A Fradinál több fórumon leszögezték, hogy a klub nem szeretné "elküldeni" a játékost, szerepköre hasonló lett volna, mint annak idején Böde Dánielnek: akár kevesebb játéklehetőség mellett is maradhat a keretben, ha a helyzetét elfogadja.

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Varga a téli távozását fontolgatja, új kihívásokat keres.

Úgy tudjuk, hogy a napokban be is jelentkezett érte egy komoly kérő, mégpedig a Puskás Akadémia. Információink szerint a felcsútiak kivásárolták volna őt a szerződéséből: a klubok dűlőre is tudtak volna jutni, de a klubváltásra minimális az esély, a 30 éves játékos ugyanis nem Felcsúton képzelné el a folytatást, vannak ugyanis más megkeresései.

Úgy tudjuk, a szélső már nem is tartott a zöld-fehérekkel a spanyolországi edzőtáborba. Az üggyel kapcsolatban megkerestük a Ferencvárost, ám a bajnokcsapat vezetői átigazolási kapcsolatos híreket - ahogy korábban, úgy - most sem kommentáltak.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz