Fradi: Újabb döntetlen a románokkal, piros lap is volt az edzőmeccsen

A délelőtthöz hasonlóan a második, Craiova elleni pénteki felkészülési találkozón is 1-1-es döntetlent játszott a Ferencváros Törökországban.
Dudás Gábor 2019. január 25., péntek 17:07
A délelőtthöz hasonlóan a második, Craiova elleni pénteki felkészülési találkozón is 1-1-es döntetlent játszott a Ferencváros Törökországban.
Szerző: Dudás Gábor 2019. január 25., péntek 17:07

Pénteken délelőtt az FTC és a román élvonalbeli Craiova második sorai játszottak 1-1-es döntetlent és végül eddig jutottak az első csapatok is egymással.

A hét légióssal felálló Fradi kezdett lendületesebben és veszélyesebben, bár a románoknak is akadt veszélyes lövése, ahol Dibusz védett nagyot. A 40. percben furcsa 11-eshez jutott a Craiova a fradi.hu tudósítása szerint: Frimpong rúgta el egyértelműen a labdát Cristea elől a 16-oson belül, a játékvezető azonban érthetetlen módon a büntetőpontra mutatott. Mitrita a bal alsó sarokba lőtt (0-1).

A fordulás után kiegyenlített csata folyt a pályán, majd a 77. percben jött a Ferencváros egyenlítő gólja, Varga Roland adott pazar labdát a jól beinduló Petrjaknak, aki 13 méterről, gyönyörűen lőtt a hosszú felsőbe (1-1). Több gól már nem esett, volt viszont egy viszonylag szokatlan piros lap a találkozón: Mateiu-t állította ki a játékvezető, de a románok továbbra is 11-en maradhattak a pályán, egy csere ugyanis beállhatott a helyére.

Az OTP Bank Liga éllovasa összességében győzelem nélkül (három döntetlen, három vereség) fejezte be a törökországi edzőtábort.

Felkészülési mérkőzés, Törökország:

Ferencváros - Craiova 1-1 (Petrjak 77., ill. Mitrita 42. - 11-esből) - piros lap: Mateiu (Craiova, 87.)

FTC: Dibusz - Botka, Dvali, Frimpong, Heister - Petrjak, Sigér, Haratin, Varga R. - Lanzafame (Sihnevich, 60.) Sihnevich (Gorriaran, 32.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz