Fradi: Továbbra is képben a német védő, aki már kiakadt klubjára - "Túl sokat akarnak értem"

Marcel Heister szerint a Beitar Jeruzsálem túl sok pénzt akar érte, ezért nem tudott még eligazolni. A Fradinál továbbra is képben van a balhátvéd.
Budai László 2018. június 27., szerda 11:48
Marcel Heister szerint a Beitar Jeruzsálem túl sok pénzt akar érte, ezért nem tudott még eligazolni. A Fradinál továbbra is képben van a balhátvéd.
Szerző: Budai László 2018. június 27., szerda 11:48

Több izraeli lap is arról számolt be, hogy a Beitar Jeruzsálem 25 éves német védőjének, Marcel Heisternek a leigazolása továbbra is tervben van a Ferencvárosnál. Úgy tudják, a két klub még nem egyezett meg véglegesen arról, hogy mennyi lesz a futballista ára, de a vezetőedző már elkönyvelte a balhátvéd távozását.   

A sports.walla.co.il pedig azt is tudni véli, hogy Heister sokallja azt az összeget, amit a Beitar kapni akar a játékjogáért.   

- Vannak ajánlataim, a klubok körülbelül 200 ezer eurót akarnak fizetni, ami több annál, mint amennyit Tabib (a klub tulajdonosa – a szerk.) adott értem korábban. Ő mégis félmillió eurót kér, ami magas ár egy olyan játékosért, aki az előző fél évben többnyire csak csere volt – mondta Heister.   

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz