Fotó: fradi.hu

Fradi: Távozóban a BL-keretből ismét kimaradt Zubkov - ezzel a csapattal áll előrehaladott tárgyalásban

Ukrán sajtóhírek szerint előrehaladott állapotban vannak a tárgyalások a Sahtar Doneck és Olekszandr Zubkov között. Honlapunk úgy tudja, valóban jó esély mutatkozik a klubváltásra.
Nyikes Zoltán 2022. július 18., hétfő 18:39
Fotó: fradi.hu
Ukrán sajtóhírek szerint előrehaladott állapotban vannak a tárgyalások a Sahtar Doneck és Olekszandr Zubkov között. Honlapunk úgy tudja, valóban jó esély mutatkozik a klubváltásra.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. július 18., hétfő 18:39

Két héttel ezelőtt számoltunk be arról, hogy ukrán sajtóhírek szerint két együttes, az ukrán Sahtar Doneck és Szergej Rebrov csapata, az egyesült arab emírségekbeli Al-Ain is kiszemelte a Ferencváros szélsőjét, Olekszandr Zubkovot.

Ezúttal a tribuna.com írja azt Igor Burbas újságíró információjára hivatkozva, hogy már előrehaladott állapotban vannak a tárgyalások a Sahtar és az ukrán játékos között, és még a nyári átigazolási időszakban létrejöhet az üzlet.

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy valóban helytálló az információ és nem elképzelhetetlen, hogy Zubkov visszatér a Sahtarba.

Mint ismert, a 25 éves játékos a Tobol és a Slovan elleni BL-keretből is kimaradt, valamint az előző idényben is kevesebb játéklehetőséget kapott a megszokotthoz képest.

Zubkov számára nem lenne ismeretlen a Sahtar, hiszen ott nevelkedett, és onnan igazolt a Fradihoz előbb kölcsönben, majd pedig véglegesen.

Olvastad már?
BL-selejtező: Megvan, melyik csapattal játszhat a Fradi, ha túljut a Slovanon - a 3. kör párosításai
Az azeri vagy a svájci bajnok várhat a Fradira a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz