Fotó: www.shakhtar.com

Az ukránok szerint két újabb Sahtar-játékos jöhet a Fradiba - már nem tárgyalnak velük

A Sahtar és a Ferencváros között egyelőre nem született meg az egyezség állítólag, ám a zöld-fehérek ukrán vezetőedzője szívesen látná a csapatban két honfitársát.
Nyikes Zoltán 2019. július 31., szerda 15:05
Fotó: www.shakhtar.com
A Sahtar és a Ferencváros között egyelőre nem született meg az egyezség állítólag, ám a zöld-fehérek ukrán vezetőedzője szívesen látná a csapatban két honfitársát.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 31., szerda 15:05

Az ukrán footballhub.com.ua információjára hivatkozva írja a sportarena.com, hogy a Ferencváros közel áll ahhoz, hogy kölcsönvegyen újabb két játékost a Sahtar Donecktől. Mint ismert, a nyári átigazolási szezonban Olekszandr Zubkov és Igor Ihnatenko is a doneckiektől érkezett az idény végéig,

ezúttal pedig a csatár, Andrej Borjacsuk és a támadó középpályás, Andrej Totovitszkij

esetleges kölcsönben való érkezéséről ír az ukrán sajtó.

Előbbi játékos nevét már februárban is összeboronálta a Fradival az egyik ukrán lap, ám akkor nem lett végül semmi az üzletből. A sportarena.com ezúttal hozzáteszi, a két klubnak még nem sikerült megegyeznie a játékosokról, ám Szergej Rebrov vezetőedző élénken érdeklődik irántuk és szívesen látná őket a csapatában.

Borjacsuk és Totovitszkij is az ukrán élvonalbeli FK Mariupolnál töltötte az előző idényt kölcsönben, ahol a csatár 18 mérkőzésen 5 gólt lőtt, míg a középpályás csupán 6 találkozón jutott szóhoz.

FRISSÍTÉS: Az ulloi129.hu információi szerint a két játékos neve valóban felmerült a Ferencvárosnál, de tárgyalásokról szó sincs.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz