Fradi: Priskin távozhat, az NB I-en belül válthat klubot

Országon belül válthat klubot Priskin Tamás. Úgy tudjuk, hogy a válogatott támadó legkomolyabb kérője a Puskás Akadémia, Pintér Attila ugyanis szeretné őt a csapatban látni.
Budai László 2018. január 3., szerda 12:51
Országon belül válthat klubot Priskin Tamás. Úgy tudjuk, hogy a válogatott támadó legkomolyabb kérője a Puskás Akadémia, Pintér Attila ugyanis szeretné őt a csapatban látni.
Szerző: Budai László 2018. január 3., szerda 12:51

Nagy reményekkel tért haza nyáron Priskin Tamás a Ferencvároshoz, a zöld-fehérek abban a reményben igazolták le őt, hogy ő oldhatja meg hosszabb távon a centerkérdést. A válogatott csatár beilleszkedése azonban nem volt zökkenőmentes, szerzett ugyan látványos gólt is, de valahogy kívülről is érezhető volt, “nem kapta el igazán a fonalat”: 14 bajnokin végül 4 gólig jutott.

Információink szerint azonban erősen kérdőjeles, lesz-e folytatása a ferencvárosi karrierjének. Amennyiben nem, Priskin az NB I-en belül válthat: a Puskás Akadémia érdeklődik ugyanis erőteljesen iránta, Pintér Attila nagyon szeretné őt a csapatában látni. A hírek szerint a zöld-fehérek sem marasztalnák őt mindenáron, de értelemszerűen sok múlik azon, hogy Priskin szívesen menne-e Felcsútra.

Úgy tudjuk, hogy amennyiben Priskin klubot vált, akkor az FTC külföldről igazolna a helyére támadót.

Három válogatott játékos is csapatot válthat - hazai átigazolási hírek itt, kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz