Fradi: Portugáliában ért véget a Paintsil-ügy - fotók

A hetekig bizonytalan sorsú ghánai támadó középpályás ismét felbukkant a magyar rekordbajnoknál, már edzett is Portugáliában.
Dudás Gábor 2018. január 23., kedd 20:55
A hetekig bizonytalan sorsú ghánai támadó középpályás ismét felbukkant a magyar rekordbajnoknál, már edzett is Portugáliában.
Szerző: Dudás Gábor 2018. január 23., kedd 20:55

Hosszú hetekig témát szolgáltatott az, hogyan folytatódik és hogy egyáltalán folytatódik-e Joseph Paintsil remekül kezdődött ferencvárosi pályafutása.

A 19 éves ghánai támadó középpályás az őszi bajnok zöldek legjobbja volt az idény első felében. A télen azonban azzal került a középpontba, hogy nem érkezett vissza időben szabadságáról, majd kiderült, hogy a belga Genk próbálja megszerezni a légióst, aki aztán egy furcsa orvosi igazolással maláriás megbetegedéséről adott hírt Afrikából. Közben Paintsil ügynöke is keverte a kártyákat, hogy aztán ő maga ismerje be "vereségét" és azt, hogy az érvényes munka- és kölcsönszerződéssel rendelkező játékos visszatér az FTC-hez. És ahogy arról a csakfoci.hu elsőként beszámolt, a Genk is lemondott - egyelőre - a fiatal futballista megszerzéséről.

Paintsil pedig ismét megjelent a Fradinál: a keddi labdás edzésen már a ghánai játékos is részt vett a portugáliai edzőtáborban, erről a Ferencváros hivatalos fotói is tanúskodnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz