Fradi: Otigbával nem hosszabbítottak, NB I-es rivális is viheti

A csakfoci.hu információi szerint egyelőre nem született megállapodás Otigba Kenneth szerződés-hosszabbításáról, így erősen kérdéses, hogy a 27 éves magyar válogatott védő marad-e jelenlegi klubjánál. Úgy tudjuk, NB I-es riválisnál is felmerült a neve.
Dudás Gábor 2020. június 18., csütörtök 15:59
A csakfoci.hu információi szerint egyelőre nem született megállapodás Otigba Kenneth szerződés-hosszabbításáról, így erősen kérdéses, hogy a 27 éves magyar válogatott védő marad-e jelenlegi klubjánál. Úgy tudjuk, NB I-es riválisnál is felmerült a neve.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 18., csütörtök 15:59

Otigba Kenneth szerződése június végén lejár az FTC-nél és egyelőre nem állapodtak meg a felek a hosszabbításról. Úgy tudjuk, hogy a tavasszal rendszeresen lehetőséget kapó védővel az idény végén újra leülnek tárgyalni a klubtól, amennyiben Szergej Rebrov vezetőedző is javasolja a 27 éves játékos maradását. Erre az is hatással lesz, milyen teljesítményt nyújt a hátralévő fordulókban a védő, a tavaszi összteljesítménye alapján dől el mindez.

Mivel nincs szó még hosszabbításról, Otigba szabadon tárgyalhat a kérőkkel, és a csakfoci.hu információi szerint a Budapest Honvéd együttesénél felmerült a nigériai születésű bekk szerződtetése, rajta van a lehetséges kiszemeltek listáján. Ugyanakkor nem ő az egyetlen jelölt Kispesten a hátvédsorba, és Otigba komolyabb sérülése miatt - egy évet kihagyott lábközépcsonttörése, illetve műtétje miatt, és csak idény januárban térhetett vissza - várakozó állásponton is vannak még a piros-feketéknél. Így nem biztos, hogy ő lesz majd a XIX. kerületiek elsőszámú célpontja a posztra.

Otigba mintegy kilencévnyi hollandiai légióskodás után, 2017-ben tért haza és lett a Ferencváros játékosa. Az immáron kétszeres magyar bajnok játékos kétszer, még a 2018-as Kazahsztán és Skócia elleni felkészülési mérkőzéseken viselhette a magyar válogatott mezét.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz