Fradi: Ő beszélte rá Ramírezt az Oroszországba igazolásra

Miért érdemes Krasznodarba szerződnie Budapestről?
Dudás Gábor 2016. december 16., péntek 7:50
Miért érdemes Krasznodarba szerződnie Budapestről?
Szerző: Dudás Gábor 2016. december 16., péntek 7:50

Mint ismeretes, az orosz Krasznodar – a csakfoci.hu korábbi hírét megerősítve – csütörtökön bejelentette, hogy megegyezett a Ferencvárossal az ecuadori Cristian Ramírez átigazolásáról és januárban véglegesíthetik is a balbekk klubváltását.

 

Mint kiderült, a válogatott futballistát egyik honfitársa is erősen győzködte arról, hogy - a nyilvánvaló anyagi okok mellett is - érdemes a Premjer Ligába szerződnie.

- Cristian egy fiatal és nagyon tehetséges futballista. A védelem bal, de akár a jobb oldalán is bevethető, Mario Fernandeshez (a CSZKA Moszkva brazil válogatott jobbhátvédje – a szerk.) tudnám hasonlítani, hasonlóan gyorsan, és állandóan csak támad, támad és támad! Még idő kell neki, hogy meghatározó tagja legyen az ecuadori válogatottnak. Kérdezgetett Oroszországról, beszéltem neki Krasznodarról, arról, hogy egy gyönyörű város egy csodálatos stadionnal, és hogy a csapat is állandóan ott van az európai kupaporondon, és az orosz bajnokságban is a meghatározó együttesek közé tartozik – nyilatkozta Cristian Noboa, a Rosztov ecuadori válogatott középpályása, Dzsudzsák Balázs egykori moszkvai csapattársa a championat.com-nak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz