A Fradi nemzetközi lépéseket tett a Paintsil-ügyben - "Ha szerződést szeg, többéves eltiltást is kaphat"

A Ferencváros lépéseket tett a Paintsil-ügy tisztázására, a játékos súlyos betegségével kapcsolatban a ghánai orvosok elérhetetlenek, miközben a Genk ajánlata is szóban van.
Csakfoci Admin 2018. január 13., szombat 19:45
A Ferencváros lépéseket tett a Paintsil-ügy tisztázására, a játékos súlyos betegségével kapcsolatban a ghánai orvosok elérhetetlenek, miközben a Genk ajánlata is szóban van.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 13., szombat 19:45

Ahogy azt a csakfoci.hu elsőként megírta, Az év gólja díjat a szurkolói szavazatok alapján bezsebelő, remek félévet maga mögött tudó 19 esztendős ghánai Fradi-játékos, Joseph Paintsil maláriában szenved - mindezt a Ferencváros is megerősítette honlapunknak. Eközben belga sajtóhírek szerint Paintsil már meg is egyezett a Genkkel, nem könnyű tehát tisztán látni jelenleg a tehetséges légiós ügyében, akinek már edzésre kellett volna jelentkeznie a bajnoki listavezetőnél.

"Az is biztos, hogy határozott idejű munkaszerződés [2018. június 30-ig érvényes] köti Joseph Paintsilt a Ferencvároshoz, ennek alapján már itt kéne lennie és edzenie a többiekkel. Sajnálatos módon ez eddig nem történt meg, először az volt, hogy késik, vártuk a repülőtéren, majd pedig kaptunk egy ghánai kórházból egy jelentést, hogy sajnos maláriás. Malária ellenes gyógyszereket kap, otthon kell sokat pihennie. Nem tudtuk elérni, az orvosaink hívták a kórházat, azt az orvost, aki aláírta azt a jelentést, ami a birtokunkban van . Sajnálatos módon nem tudták elérni, azt az ígéretet kaptuk – ez lassan 24 órája volt – hogy egy órán belül jelentkeznek, ez azóta sem történt meg."

- idézi Orosz Pált a Tényekre hivatkozva az ulloi129.hu.

A portál hozzáteszi, megtudták, hogy a zöld-fehérek már nemzetközi fórumon is lépéseket tettek az ügy tisztázása érdekében, a klubot egy zürichi sportjogi iroda képviseli, amellyel már évek óta sikeres a Fradi kapcsolata. Nem mellékesen információik szerint Paintsil ügynöke írásban elfogadta decemberben a kölcsönszerződés utáni időszakra vonatkozó ajánlatot, s ha a játékos ezt megszegi, több éves eltiltással is sújthatják.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Igaznak bizonyultak a horvát sajtóhírek, a korábbi magyar válogatott játékos elismerte, hogy távozik a Hajduk Splittől.
NB I
Iván Alex
Holland, belga és magyar élvonalbeli csapat is érdeklődik Iván Alex, a Spartak Trnava játékosa iránt, akinek nemrég járt le a szerződése a szlovák élvonalban szereplő gárdánál - számolt be a hírről a kisalfold.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz