Fradi: Még nem lefutott a magyar szélső ügye, ilyen feltételek mellett viheti a DAC - részletek

Jan Van Daele, a DAC sportigazgatója ugyan azt mondta a napokban, hogy a Ferencváros elképzelései számukra nem megfelelőek, ezért nem igazolták le Szánthó Regőt. A csakfoci.hu azonban úgy tudja, van még esély arra, hogy a magyar szélső a DAC-nál kössön ki.
Csakfoci Admin 2022. február 16., szerda 16:00
Jan Van Daele, a DAC sportigazgatója ugyan azt mondta a napokban, hogy a Ferencváros elképzelései számukra nem megfelelőek, ezért nem igazolták le Szánthó Regőt. A csakfoci.hu azonban úgy tudja, van még esély arra, hogy a magyar szélső a DAC-nál kössön ki.
Szerző: Csakfoci Admin 2022. február 16., szerda 16:00

A hazai átigazolási időszak utolsó napján több helyen is megjelent, hogy a dunaszerdahelyi DAC is szerződtette volna Szánthó Regőt, a Ferencváros 21 éves támadó középpályását. A fiatal játékos maradt a magyar bajnoknál, de még nem kizárt a dunaszerdahelyi szerződés, az álláspontok azonban egyelőre távol állnak egymástól, miután a DAC az FTC számára előnytelen konstrukcióval szerezte volna meg a magyar szélsőt.

Jan Van Daele, a DAC belga sportigazgatója egy keddi sajtótájékoztatón elismerte, hogy valóban érdeklődtek a játékos iránt, de egyelőre meghiúsult a megszerzése.

- Hétfőn lezárult Magyarországon az átigazolási időszak. Regő azok közé a játékosok közé tartozik, akit figyelünk. Ismerjük, nagy tehetség. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az elmúlt fél évben nem sokat játszott, így nincs a legjobb állapotban. Januárban beszéltem a Ferencváros sportigazgatójával, de az elképzeléseik számunkra nem megfelelőek, így nem igazoltuk le. Ez rossz a játékos számára is, mert a következő időszakban nem biztos, hogy elég percet fog játszani. A futball biznisz viszont ilyen - idézi a sportolunk.sk Van Daelét.

A csakfoci.hu információi szerint első körben Szánthó árában és a szerződés konstrukciójában sem tudtak megegyezni a felek. Úgy tudjuk, hogy a DAC ajánlata előnytelen volt az FTC számára: a felvidéki klub ingyen vette volna kölcsön másfél évre a magyar szélsőt.

Úgy tudjuk, a zöld-fehérek nyitottak lennének arra, hogy kölcsönadási díjért elengedjék Szánthót, akiért aztán bizonyos feltételek teljesülése esetén már egy komolyabb összeget kellene fizetnie a DAC-nak a végleges játékjog megszerzéséért. Egyelőre itt tartanak az egyeztetések, de mivel Szlovákiában még tart az átigazolási időszak, nem kizárt, hogy Szánthó ügyében még elmozdulás várható.

Értesüléseink szerint egyébként a játékos megszerzése egy NB I-es klubnál is felmerült most télen, de az elmúlt időszakban külföldről, így Hollandiából és Olaszországból is figyelték Szánthót.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
Török lapértesülés szerint szaúdi klubok érdeklődnek a Hoffenheim magyar válogatott védője iránt.
Fradi
Samy Mmaee
Immáron hivatalos, hogy a horvát rekordbajnok Dinamo Zagreb szerződtette az FTC-től távozó Samy Mmaee-t.
Légiósok
Tarczy Pál
A Fradit is megjárt ex-kapus az osztrák SV Ried akadémiáján lett kapusedző.
Tovább az összes átigazoláshoz