Fradi: Izraeli vagy litván ellenfél jöhet az EL-ben a BL-kiesés esetén

Ha a Ferencváros nem jut túl a Dinamo Zagreben a BL-selejtezőn, akkor a Maccabi Tel-Aviv vagy a Suduva vár rá az EL-playoffkörben.
Nyikes Zoltán 2019. augusztus 5., hétfő 13:53
Ha a Ferencváros nem jut túl a Dinamo Zagreben a BL-selejtezőn, akkor a Maccabi Tel-Aviv vagy a Suduva vár rá az EL-playoffkörben.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. augusztus 5., hétfő 13:53

Nem sokkal azután, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség kisorsolta, melyik párosítás  nyertese lehet a Ferencváros ellenfele a Bajnokok Ligája-playoffkörben, amennyiben a zöld-fehérek kiejtik a Dinamo Zagrebet, kiderült az is, hogy kivel kerülhetnek össze a kilencedik kerületiek az Európa Liga-playoffban, ha nem sikerül túljutni a horvátokon.

Az EL-selejtező playoffkörének bajnoki ágán a Dinamo Zagreb-Ferencváros párharc vesztese az

izraeli Maccabi Tel-Aviv és a litván Suduva Marijampole összecsapás győztesével játszik.

Ezeket a találkozókat augusztus 22-én és augusztus 29-én rendezik, az első mérkőzésen idegenben lépne pályára a Ferencváros.

A zöld-fehérek nem is olyan régen, egészen pontosan a tavalyi idényben találkoztak utoljára az izraeli együttessel, akkor a Maccabi búcsúztatta őket a nemzetközi porondtól, miután a Groupama Arénában rendezett 1-1-es mérkőzés után 1-0-ra kikapott a Fradi.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz