Fotó: www.fradi.hu

Fradi: Itthon maradt az ukrán játékos és a 63-szoros válogatott támadó is - ők 27-en utaznak az edzőtáborba

A Ferencváros kedd reggel elindult a spanyolországi edzőtáborba, ahová nem tart a csapattal Danilo Ihnatenko és Priskin Tamás sem.
Nyikes Zoltán 2020. január 7., kedd 14:39
Fotó: www.fradi.hu
A Ferencváros kedd reggel elindult a spanyolországi edzőtáborba, ahová nem tart a csapattal Danilo Ihnatenko és Priskin Tamás sem.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. január 7., kedd 14:39

Kedden 10.30-kor elindult a spanyolországi Benidormba a Ferencváros - adta hírül a klubhonlap. Az utazók között ott van a nemrégiben szerződtetett Vécsei Bálint, Szánthó Regő kettős és a hétfőn profi szerződést kapott 17 esztendős Csontos Dominik is.

A hétfő késő este aláíró Gastón Lódico az ilyenkor megszokott hivatalos ügyek elintézése után hamarosan a csapat után repül.

Nincs ott az utazók között azonban a Sahtar Donecktől kölcsönben lévő középpályás, Danilo Ihnatenko, a 63-szoros magyar válogatott támadó, Priskin Tamás és az őszi szezonban a Soroksáron játszó Szerető Krisztofer.

Az FTC spanyolországi edzőtáborba utazó kerete

Dibusz Dénes, Gróf Dávid, Szécsi Gergő, Miha Blazic, Eldar Civic, Botka Endre, Abraham Frimpong, Otigba Kenneth, Lasha Dvali, Marcel Heister, Lovrencsics Gergő, Leandro de Almeida, Ihor Haratin, Csonka András, Sigér Dávid, Oleksandr Zubkov, Bőle Lukács, Vécsei Bálint, Michal Skvarka, Szánthó Regő, Varga Roland, Mikalai Sihnevich, Isael, Tokmac Nguen, Franck Boli, Ammar Ramadan, Csontos Dominik

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz