Fotó: www.fradi.hu

Fradi: Itthon maradt az ukrán játékos és a 63-szoros válogatott támadó is - ők 27-en utaznak az edzőtáborba

A Ferencváros kedd reggel elindult a spanyolországi edzőtáborba, ahová nem tart a csapattal Danilo Ihnatenko és Priskin Tamás sem.
Nyikes Zoltán 2020. január 7., kedd 14:39
Fotó: www.fradi.hu
A Ferencváros kedd reggel elindult a spanyolországi edzőtáborba, ahová nem tart a csapattal Danilo Ihnatenko és Priskin Tamás sem.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. január 7., kedd 14:39

Kedden 10.30-kor elindult a spanyolországi Benidormba a Ferencváros - adta hírül a klubhonlap. Az utazók között ott van a nemrégiben szerződtetett Vécsei Bálint, Szánthó Regő kettős és a hétfőn profi szerződést kapott 17 esztendős Csontos Dominik is.

A hétfő késő este aláíró Gastón Lódico az ilyenkor megszokott hivatalos ügyek elintézése után hamarosan a csapat után repül.

Nincs ott az utazók között azonban a Sahtar Donecktől kölcsönben lévő középpályás, Danilo Ihnatenko, a 63-szoros magyar válogatott támadó, Priskin Tamás és az őszi szezonban a Soroksáron játszó Szerető Krisztofer.

Az FTC spanyolországi edzőtáborba utazó kerete

Dibusz Dénes, Gróf Dávid, Szécsi Gergő, Miha Blazic, Eldar Civic, Botka Endre, Abraham Frimpong, Otigba Kenneth, Lasha Dvali, Marcel Heister, Lovrencsics Gergő, Leandro de Almeida, Ihor Haratin, Csonka András, Sigér Dávid, Oleksandr Zubkov, Bőle Lukács, Vécsei Bálint, Michal Skvarka, Szánthó Regő, Varga Roland, Mikalai Sihnevich, Isael, Tokmac Nguen, Franck Boli, Ammar Ramadan, Csontos Dominik

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Fradi
Jansen a Népligetben
Már fotó is készült arról, ahogyan Pascal Jansen az FTC Népligeti Sportközpontjában van. A Csakfoci úgy tudja, a felek még tárgyalnak egymással.
Újpest
Magyar játékos érkezett Debrecenből
A DVSC utánpótlás-válogatottját megvették a lilák, de a Loki később is kereshet a játékos eladásával.
Tovább az összes átigazoláshoz