Fotó: jutarnji.hr

Fradi: Hiányposztra érkezhet egymillió euróra becsült játékos a Dinamo Zagrebtől - sajtóhír

Horvátországi sajtóinformáció szerint Marijan Cabraja csütörtökön orvosira érkezik a Ferencvároshoz, majd egyéves kölcsönszerződést írhat alá. Honlapunk úgy tudja, valóban jó esély van a horvát játékos megszerzésére.
Nyikes Zoltán 2021. július 28., szerda 14:06
Fotó: jutarnji.hr
Horvátországi sajtóinformáció szerint Marijan Cabraja csütörtökön orvosira érkezik a Ferencvároshoz, majd egyéves kölcsönszerződést írhat alá. Honlapunk úgy tudja, valóban jó esély van a horvát játékos megszerzésére.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. július 28., szerda 14:06

germanijak.hr információja szerint a Ferencváros és a Dinamo Zagreb mindenben megegyezett a 24 éves balhátvéd, Marijan Cabraja egyéves kölcsönvételéről, a szerződés pedig egy vételi opciót is tartalmaz.

A lap úgy tudja, hogy a Transfermarkton 1 millió eurós piaci értékre becsült labdarúgó csütörtökön érkezik a Fradihoz orvosi vizsgálatokra, ha pedig ott mindent rendben találtak, akkor alá is ír a magyar csapathoz.

Honlapunk úgy értesült, hogy valósak a horvát lap által leírtak, és ha Cabraja átesik az orvosin, jó eséllyel a Ferencvárosnál folytathatja pályafutását.

Mint ismert, a zöld-fehérek nem hosszabbították meg Marcel Heister nyáron lejáró szerződését, így az elmúlt hetekben több labdarúgó is felmerült a nemzetközi sajtóban jelöltként a balhátvéd posztra.

A Transfermarkt adatbankja szerint Cabraja 13 évesen került a Dinamo utánpótlásába, majd a zágrábiak tartalékcsapatától a HNK Goricába szerződött 2018-ban, ahol be is mutatkozott az élvonalban. A Dinamo a télen vásárolta vissza Cabraját, a szezon második felében pedig 8-szor lépett pályára.

Olvastad már?
BL: "Túl nagy kaliber volt a Fradi, elmaradt a csoda, felháborodott szurkolók" - litván lapszemle
Így látták a litván lapok és internetes portálok a keddi Zalgiris-Ferencváros BL-selejtezőn (1-3) történteket. Lapszemle.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz