Fotó: www.facebook.com/fradi.hu

Fradi: Fordulat jöhet az ukrán játékos ügyében - tárgyalnak a szerződtetéséről

Honlapunk információja szerint a Ferencvárosnál folyamatosan azon dolgoznak, hogy véglegesen megszerezzék Zubkovot a Sahtartól.
Nyikes Zoltán 2020. június 19., péntek 14:29
Fotó: www.facebook.com/fradi.hu
Honlapunk információja szerint a Ferencvárosnál folyamatosan azon dolgoznak, hogy véglegesen megszerezzék Zubkovot a Sahtartól.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. június 19., péntek 14:29

Remek szezont fut a Fradinál a Sahtar Donyecktől kölcsönben lévő Olekszandr Zubkov, aki az NB I-ben eddig 9 gólnál és 6 gólpassznál jár, valamint a nemzetközi porondon is csapata egyik leghasznosabb tagja volt, a BL-selejtezőktől kezdve egészen az Európa Liga-csoportkör végéig 1 gól és 6 assziszt volt a mérlege.

Éppen ezért egyáltalán nem volt meglepő, amikor még márciusban megjelentek azok a hírek, hogy a 23 éves szélsőt az olasz élvonalbeli Sampdoria akarja megszerezni, sőt, egyes lapok azt is írták, hogy a két klub már meg is egyezett a 4.5 millió eurós vételárban, így nagyon úgy festett, az FTC-nek a szezon végén le kell mondania róla.

csakfoci.hu információi szerint mindez azonban egyáltalán nem biztos még: hiába merült fel erősítésként a nemzetközi sajtóban több lehetséges szélső, úgy tudjuk,

a kilencedik kerületi klub első számú opciója ugyanis erre a posztra az ukrán játékos megtartása. Ennek érdekében pedig már hónapokkal ezelőtt megkezdték az egyeztetéseket a donyeckiekkel.

Úgy tudjuk, hogy a Sahtar által kért kezdeti, magyar klub számára nem megfizethető magas összeg után már jelentősen közeledtek az álláspontok, igaz, még nem tart ott az alku, amire a zöld-fehérek igent tudnának mondani, így a következő néhány napban, 2-3 hétben intenzíven folytatódnak az egyeztetések róla.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz