Fradi: Dollnak tetszenek az új igazolások

Így látta a győztes edzőmeccset a német vezetőedző.
Dudás Gábor 2017. június 22., csütörtök 12:10
Így látta a győztes edzőmeccset a német vezetőedző.
Szerző: Dudás Gábor 2017. június 22., csütörtök 12:10

 Miután az FTC Bognár István góljával 1-0-ra legyőzte a Beitar Jeruzsálem csapatát felkészülési mérkőzésen, Thomas Doll vezetőedző is értékelte a találkozót a fradi.hu-nak.

 

- Még mindig többen hiányoztak, eléggé felforgatott csapattal álltunk fel. Sokan nem az eredeti posztjukon játszottak, de alkalmazkodnunk kellett a körülményekhez. Az új játékosainkkal elégedett voltam. Otigba Kenneth nagyon hasznos lesz számunkra, gyors és nagyon jó döntéseket hoz a párharcokban. A játékunknak még csiszolódnia kell, meg kell tanulnunk, hogyan tudunk a leghatékonyabban összejátszani (…) Lovrencsics Balázs és Priskin Tamás is jól mozogtak elöl, mindketten nagyon erősek, és az előkészítésben is részt vesznek, ők is nagy hasznunkra lesznek. Fernando Gorriarán a kilencven percet végigjátszotta , úgy érzem, ő igazi motorja lesz a csapatnak a középpályán. Nagy harcos, aki mindig hatalmas szívvel küzd, ez pedig nagyon fontos itt a Fradiban – tette hozzá a német szakember.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz