Fotó: fradi.hu

Fradi: Az új igazolásokat is nevezték a BL-keretbe - két válogatott védő kikerült

Botka Endre és Lasha Dvali nem fog pályára lépni a Zalgiris elleni párharc során, a két új érkezőt viszont sikerült benevezni.
Nyikes Zoltán 2021. július 20., kedd 16:36
Fotó: fradi.hu
Botka Endre és Lasha Dvali nem fog pályára lépni a Zalgiris elleni párharc során, a két új érkezőt viszont sikerült benevezni.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. július 20., kedd 16:36

Az UEFA hivatalos oldala nyilvánosságra hozta a Ferencváros és a Zalgiris kereteit a keddi Bajnokok Ligája-selejtező első felvonása előtt, amiből kiderült, hogy a magyar csapat két új igazolása, Stjepan Loncar és Kristoffer Zachariassen is pályára léphet a litvánok elleni oda-visszavágón.

Két fontos labdarúgó viszont kimaradt Peter Stöger keretéből, az elmúlt hetekben egyaránt sérüléssel bajlódó Botka Endre és Lasha Dvali sem bevethető, így két védővel kevesebbel vág neki a párharcnak a Fradi.

Az első találkozó kedden 20 órakor kezdődik a Groupama Arénában, a visszavágót pedig jövő kedden rendezik. A párharc győztesének még két kört kellene sikerrel vennie a csoportkörös szereplés kiharcolásához, míg a vesztes az Európa Liga selejtezőjének harmadik fordulójában folytathatja.

Olvastad már?
BL: "Elfogadható számunkra a sorsolás" - a Fradit is magabiztosan várja, de inkább a litvánokkal játszana a Slavia
A Slavia másodedzője szerint a Fradi jut tovább, de számára mindegy, melyik ellenfél jön a harmadik körben, míg a középpályás inkább a Zalgirisszel csapna össze a BL-selejtezőben.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz