Fradi: Állítólag eldőlt, gólerős támadó érkezik - az árát és a fizetését is megírták külföldön

Ciprusi sajtóhírek szerint eldőlt, hogy Ryan Mmaee a Ferencvárosban folytatja pályafutását, akiért 750 ezer eurót fizethet a magyar bajnok.
Csakfoci Admin 2021. május 26., szerda 16:04
Ciprusi sajtóhírek szerint eldőlt, hogy Ryan Mmaee a Ferencvárosban folytatja pályafutását, akiért 750 ezer eurót fizethet a magyar bajnok.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. május 26., szerda 16:04

Korábban beszámoltunk arról, hogy értesüléseink szerint az FTC egyik lehetséges kiszemeltje a ciprusi élvonalbeli AEL Limasszol támadója, Ryan Mmaee, aki a közel féléve már a zöld-fehéreknél játszó marokkói válogatott védő, Samy Mmaee öccse. Értesüléseinket később egy, a marokkói futballal kiemelten foglalkozó portál is megerősítette, mondván a csatár elhagyhatja a nyáron a klubját a Ferencváros hívására.

A 23 éves marokkói támadó csapatváltása kapcsán a ciprusi goal.com beszámolója szerint eldőlt, hogy Mmaee a magyar bajnokhoz igazol, amely állítólag 750 ezer eurót fizet a játékjogáért a ciprusi klubnak. A ciprusi lap a saját forrásaira hivatkozva úgy tudja,

a Fradi leendő nyári szerzeménye 3+1 évre szóló szerződést fog aláírni az Üllői úton, és a fizetése évi 200 ezer euró (71 millió forint) lesz.

Az ulloi129.hu úgy tudja, a megállapodás tényében nem téved a ciprusi média, akik azt is tudni vélik, hogy helyére a Porto B-csapatából igazolnak egy tizenkilenc éves fiatalt a limasszoli klubba.

Mmaee a mögöttünk hagyott szezonban - a bajnokság alapszakaszában 22 meccsen 8 gólt szerzett, emellett 4 gólpasszt is kiosztott - míg a playoffban 8 találkozón 6-szor volt eredményes.

FRISSÍTÉS: A Ferencváros hivatalosan is bejelentette Ryan Mmaee szerződtetését.

Olvastad már?
Megerősítve: A ciprusi bajnokság álomcsapatából érkezett a Fradi első nyári szerzeménye - hivatalos
Megerősítést nyert a csakfoci.hu elsőként közölt információja: a Ferencváros szerződtette a ciprusi élvonalbeli AEL Limasszol marokkói támadóját Ryan Mmaee-t.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz