Fradi: A végéhez közelít a Paintsil-ügy - a válogatottnál egyezhet meg külföldi kérőjével

Belgiumi információink szerint eldőlni látszik, melyik klub veszi meg a Ferencvárostól távozó ghánai támadó középpályást. A kérő egyik legfontosabb vezetője személyesen felügyeli a tárgyalásokat.
Privacsek András 2018. június 5., kedd 8:43
Belgiumi információink szerint eldőlni látszik, melyik klub veszi meg a Ferencvárostól távozó ghánai támadó középpályást. A kérő egyik legfontosabb vezetője személyesen felügyeli a tárgyalásokat.
Szerző: Privacsek András 2018. június 5., kedd 8:43

Úgy tűnik, a héten lezárul Joseph Paintsil ügye és a 20 éves ghánai futballista távozik az FTC-től. Belgiumi forrásaink számoltak be arról, hogy a támadó középpályás legkitartóbb, már hónapok óta a játékos megszerzésén dolgozó Genk sikerrel járhat a napokban.

Úgy tudjuk, a belga klub ügyvezető igazgatója, Erik Gerits személyesen egyeztet a játékossal, annak ügynökével, valamint Paintsil klubjával, a Fradinak a fiatal futballistát kölcsönadó Tema Youth együttesével. A felek előbb Belgiumban találkoztak a hétvégén, az egyeztetések véglegesítésére pedig Izlandon kerülhet sor, ahol Painstil a ghánai válogatott tagjaként tartózkodik a vb előtt felkészülési meccs miatt. 

Paintsilt belgiumi hírek szerint az Anderlecht is megpróbálta még megszerezni az utolsó pillanatban, de a jelek szerint a Genk ajánlatával a bronzérmesként végzett rekordbajnok sem tudott versenyre kelni.

 

Olvastad már?
Doll Paintsilről: "Bárhová is megy, érvényesülni fog" - a kérőknek a ghánaiakkal kell tárgyalni
Thomas Doll szerint Paintsil még nem tudja, hol játszik a következő szezonban, de biztosan megállja majd a helyét.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz