Fradi: "A mester azt mondta, sajnálja, de nem tud lecserélni" - Heister furcsállta a keret összetételét

A Fradi balhátvédje szerint jót fog tenni a konkurenciaharc neki, és új posztriválisának, Eldar Civicnek is.
Csakfoci Admin 2019. július 14., vasárnap 12:40
A Fradi balhátvédje szerint jót fog tenni a konkurenciaharc neki, és új posztriválisának, Eldar Civicnek is.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. július 14., vasárnap 12:40

Marcel Heister végigjátszotta a Ferencváros Ludogorec elleni BL-selejtező mérkőzését, és bár elmondása szerint nem volt könnyű dolguk, a szurkolók jelenlétéből erőt tudtak meríteni.

- Hosszú felkészülési időszakon vagyunk túl, örülök, hogy szerdán újra tétmeccset játszhattunk. Mindenki nagyon izgatott volt a meccs előtt, nem volt könnyű a feladatunk, mégiscsak a Bajnokok Ligájáról van szó, de úgy érzem, remekül helytálltunk. Ebben pedig sokat segítettek a szurkolók, mindig csodálatos telt ház előtt pályára lépni, ez most sem volt másképp. Mindig kapunk egy pluszlökést a fanatikusainktól, olyan energiákat tudunk mozgósítani miattuk, amiket nélkülük nem tudnánk. Kimegyek a stadionba, meglátom azt a rengeteg embert, akik csak miattunk jönnek ki, hogy lássanak minket játszani. Lenyűgöző érzés! - mondta Heister a fradi.hu-nak.

A visszavágóval kapcsolatban elmondta, támadólag szeretnének fellépni, nem az előny megvédéséért.

- Nem azért megyünk oda, hogy megvédjük az előnyünket, támadni fogunk, szeretnénk újabb gólt, gólokat szerezni. Ha ők lövik az első találatot, önbizalmat szereznek, és sokkal nehezebb feladatunk lesz. De nem akarunk sokat foglalkozni az eredménnyel, a saját futballunkat akarjuk játszani. Biztos, hogy a Ludogorec megpróbál majd nagy nyomást helyezni ránk, és minél hamarabb bevenni a kapunkat. Ezt próbáltuk modellezni a mai edzésen is.

Végül új posztriválisáról, Eldar Civicről, illetve a konkurenciaharc fontosságáról is beszélt.

- Voltak azért olyan helyzetek, amikor ez nem volt egyszerű, egy-egy kupameccsen nyilván jobb lett volna pihenni. Volt is olyan, hogy a mester rám nézett, és azt mondta, sajnálja, de nem tud lecserélni, nincs más választása.

Most viszont érkezett Eldar, így más helyzet alakult ki, de ez normális, egy ilyen szintű klubnál, sőt inkább azt mondom, az volt a furcsa, ahogy eddig volt.

Sokat beszélgetünk egymással, szerintem mind a kettőnknek jót tesz majd a konkurenciaharc, aztán meglátjuk, mi lesz belőle.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz