Exkluzív: Lanzafame visszaszerződik Kispestre

A csakfoci.hu információi szerint szinte biztos, hogy visszatér Kispestre Davide Lanzafame, a Ferencváros 32 éves olasz támadója, kétszeres magyar bajnok és NB I-es gólkirály.
Dudás Gábor 2019. augusztus 8., csütörtök 11:00
A csakfoci.hu információi szerint szinte biztos, hogy visszatér Kispestre Davide Lanzafame, a Ferencváros 32 éves olasz támadója, kétszeres magyar bajnok és NB I-es gólkirály.
Szerző: Dudás Gábor 2019. augusztus 8., csütörtök 11:00

Honlapunk értesülései szerint a következő napokban visszatér a Budepest Honvéd együtteséhez Davide Lanzafame. A kispestiek vezetőedzője, Giuseppe Sannino már egy ideje szorgalmazta az olasz támadó megszerzését, és értesüléseink szerint a rutinos támadó - ennek a hatására is - végül visszaszerződik Kispestre.

A 32 éves Lanzafame korábban közönség kedvenc volt Kispesten, a Honvéddal ugyanis bajnoki címet szerzett 2017-ben. 2018 nyarán szerződött a Ferencvároshoz, amellyel ismét bajnokságot tudott nyerni, illetve társgólkirály is lett az OTP Bank Ligában.

Úgy tudjuk, hogy a felek már túl vannak a lényegi egyeztetéseken, és a következő napokban létre is jön a klubváltás. A klubok már megegyeztek, a játékosra még vár egy utolsó tárgyalás a Honvéd tulajdonosaival. Értesüléseink szerint az arab világból is keresik a támadót, ám jelen állás szerint a Honvéd lesz a következő klubja.


Hétfőn a Honvéd bejelentette Lanzafame érkezését:

Olvastad már?
Lanzafame visszaigazolt a Honvédhoz - hivatalos, videóval
A csakfoci.hu múlt heti hírének megfelelően eldőlt, hogy Davide Lanzafame egy év után ismét a Budapest Honvéd csapatában futballozik majd. A Ferencvárostól visszaigazoló 32 éves olasz támadó érkezését sejtelmes videón mutatták meg először a kispestiek.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kisvárda
Milos Spasic
A Kisvárda a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a 25 éves szerb támadót, Milos Spasicot.
Ferencváros
Aissa Laidouni
Tunéziai lapértesülések szerint a Bundesligában szereplő Hertha BSC is bejelentkezett a Fradi középpályásáért.
MOL Fehérvár
Budu Zivzivadze télen távozhat, Szappanos Pétert szívesen látnák, de a legégetőbb probléma egy jó belső középpályás megtalálása.
Tovább az összes átigazoláshoz